2777
2789
عنوان

چرا هر سال فرم مدارس عوض میشه

960 بازدید | 18 پست

اخه این چه وضعیه من دخترم لباس فرم پارسالش هنوز اندازش هست حالا اومدن کامل به رنگ دیگه و یه مدل دیگه دادن برای فرم به مدیرشون هم اعتراض میکنم میگه اشکال نداره با همون فرم قبلی بیاد خوب مگه میشه فقط دختر من یه مدل دیگه باشه؟ بعدشم مگه چیه یه مانتو شلوار 150میگیرن اصلا هم نه جنس داره نه دوخت خوبی داره فرم مدرسه پسرمم 130تومن اخه چه وضعیه زمان ما پسرا که اصلا فرم نداشتن دخترا هم هر وقت لباسشون خراب یا کوچیک مبشد عوض میکردن

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز بچم بزرگ نشده،ولی خداییش زور داره دیگه تو این اوضاع اقتصادی واقعا سخته مخصوصا اگه چندتا بچه محصل داشته باشی،اعتراض کنید مادرا

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
عزیزم زمان ما هم همین بود! هرسال عوض میکردن 

زمان ما مثلا میگفتن مانتو شلوار طوسی مقنعه سفید 5سال ابتدایی هنین بود

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
مشکل اینه که همه با هم نیستن وقتی همه میان سفارش میدن من تنهایی چه کار میتونم بکنم

کوچیک نشده، کثیف و‌بی رنگ و‌رو هم نشده؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.