2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تهران بودی بهت کلینیک معتبر معرفی میکردم بیمار خودت هستی؟ اگر بله امکانشو داری بیای تهران ؟یعنی ...

نه عزیزم

برادرم هستن که نه امکان رفت و آمد ندارن

از طرفی تمایل به درمان نداره

فقط ما رو نابود کرده

میفهمم چی میگی اما گلم تا خودش نخواد نمیشه باید به اصطلاح به end stage یا مرحله آخر برسه و خودش ببره چی مصرف میکنه چند سالشه و اینکه مجرده؟میزان مصرف روزانه اش چقدره؟سره کار میره؟

میفهمم چی میگی اما گلم تا خودش نخواد نمیشه باید به اصطلاح به end stage یا مرحله آخر برسه و خودش ببره ...

باور کنین من دقیقا نمیدونم چی مصرف میکنه چون جلو ما که نمیکشه

ولی آخرین بار که برده بودیمش کمپ گفته بود هروئین

یه بار پارسال خودش رسید ته خط اومد گفت کمکم کنید ترک کنم ما هم کمکش کردیم اما متاسفانه دکتر نرفت

توی خونه چند ماه تکون نخورد ولی بعد چندماه که خوب شد پاشو از در خونه گذاشت بیرون دوباره آلوده شد

۲۸ سالشه مجرده کار آزاد که گهگاهی هست مثلا تاکسی تلفنی میرفت چند وقت که دم به دقیقه تصادف میکرد دیگه نذاشتیم بره هرچی پول درمیاورد هم خرج مواد میکرد

مصرف روزانشو نمیدونم ولی کم نیست فکر کنم

میفهمم چی میگی اما گلم تا خودش نخواد نمیشه باید به اصطلاح به end stage یا مرحله آخر برسه و خودش ببره ...

سلام . خوبی شما . میشه اون کلینیک رو معرفی کنید . واسه یه بنده خدایی میخوام که سخت در عذابن . تهران هستن . 

اگر تهران بودی بهت کلینیک معتبر معرفی میکردم بیمار خودت هستی؟ اگر بله امکانشو داری بیای تهران ؟یعنی ...

گلم میشه معرفی کنی.لطفا

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...