2777
2789
عنوان

کاربر مرسانا۱۳۶۲ تشریف بیارید

197 بازدید | 15 پست

همیشه اینقدر راحت در مورد اعتقادات دیگران حکم صادر میکنید ؟ هر کی دیدگاهش با شما زاویه داره باید بره رو بصیرتش تجدید نظر کنه  ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عجبم از توعه که ادعای مسلمانی و اعتقادات داری! اما داری کسی که داره بر ضد اعتقاد و دینت تبلیغ میکنه ...

عزیز دل ! شما که اعتقادات محکمه ! لازم نیست انقدر رااااحت در مورد اعتقادات من حکم صادر کنی ! عکسی که شما گذاشتی نوشته سگ فحش نیست . این خلاف اسلامه ؟ اگر هست مستندی بیارید ما جاهلا هم آگاه بشیم ! 

ننوشته سگ نجس نیست ! مجدد عکس اول تاپیکتون رو نگاه کنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک اخر این دوستمون رو ببینید . داشتیم در ارامش تبادل نظر میکردیم که قفل کردند

آره تاپیکشو دیدم در مورد حمایت از سگ و سگ بازی بود , یادمه کسی که این نمایشگاه رو برپا کرده بود یه بار گفت فقرا زاد و ولد نکنن تا نسلشون منقطع بشه .

عزیزم فیلمی که دیروز دراومده به فلب سگها اسید تزریق میشه رو خیلیا دیدید دیگه اون حروم زاده ها بالاخ ...

چه وحشیانه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
@مرسانا1362     عجب تاپیک قشنگی زدی الان دیدمش . کاملا موافقم باهات

منم حق رو بهش میدم

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

منم حق رو بهش میدم

همین آقایی که این نمایشگاه سگ فحش نیست رو برپا کرده بود چند روز پیش گربه ش مرده و عکس خودش رو گذاشته بر بالین گربه ش در حال زار زدن , بعد بازیگرای معروف هم اومدن کامنت های ادبی و سوزناک گذاشتن در فراغ گربه این مجنون

مگر خارجیا سگ و گربه ندارن و مثه ادمیزاد هم دارن زندگیشون رو میکنن ؟ دیگه نمیدونم این سلبریتی های بی سواد ما هدفشون از این لوده بازیا چیه

همین آقایی که این نمایشگاه سگ فحش نیست رو برپا کرده بود چند روز پیش گربه ش مرده و عکس خودش رو گذاشته ...

کم عقلی شاخ و دم نداره که😮 افراطین

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

آره تاپیکشو دیدم در مورد حمایت از سگ و سگ بازی بود , یادمه کسی که این نمایشگاه رو برپا کرده بود یه ب ...

قطعا برتری دادن سگ نسبت به انسان محکومه ! 

حمایت(منطقی) از حیوانات توسط این ادم قابل احترامه ، اما قطعا و یقینا اون حرفش در مورد کارتن خوابها غلط و ناحسابه و نادیده گرفتن کرامت انسانی هست . 

من دارم میگم حرف حق رو باید پذیرفت از هر کس که میخواد باشه . و اجازه نداریم به کسی توهین بکنیم و کسی رو سگ خطاب کنیم  چون حامی اون هاست . 

این دوستمون گویا متوجه منظور من نشدند و میفرمایند من باید برم رو اعتقادات دینیم کار کنم و بصیرت افزایی کنم .(دقت کنید روی اون پلاکارده بحثی از نجاست یا عدم نجاست سگ نبود اصلا !)

قطعا برتری دادن سگ نسبت به انسان محکومه !  حمایت(منطقی) از حیوانات توسط این ادم قابل احترامه ، ...

خوب ایشون فکر کردن شما با ترویج و تبلیغ نگه داری از سگ به عنوان حیوان خانگی موافقید ولی خوب شماهم با اینکار مخالفید