2777
2789
عنوان

بهش بگم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدا چطور ک یه زن میتونه تحمل کنه شوهرش بدن زنای دیگه رو درحال قر دادن ببینه

همه مردا نگاه میکنن اینو مطمئن باش

تفاوت من با بقیه خانما اینه ک ب جای اینکه حساسیت نشون بدم و با این کارم باعث بشم شوهرم یواشکی بره اینکارارو بکنه،چیزی ب روی خودم نیاوردم و عوضش رفتم رقص یاد گرفتم 

توام هرچی ب شوهرت بگی نگاه نکن گوش نمیده فقط حواسش رو بیشتر جمع میکنه ک تو متوجه نشی

فقط امیدوارم خدا کمکت کنه چون نه تصمیمی میگیری تو زندگیت نه تلاشی میکنی... ایشالا خدا خودش راه درستو ...

تو همه تاپیکامو میخونی من واقعا نمیدونم چی میخوام 

...
تو همه تاپیکامو میخونی من واقعا نمیدونم چی میخوام 

تو خودت مشکل اخلاقی داری باید روش کار کنی... اولیش همین قهرت با مامانته من نمیگم تو مقصری ولی کلن قهر و این چیزا با خانوادت واسه خودت بده سعی کن بهشون نزدیک بشی مشکلاتتو بگی بهشون حتی اگه واست کاری نکنن خالی که میشی حداقل... کتابای روان شناسی بخون... ملت عشقو بخون صدبارم بخونیش کمه... رو خودت خیلی کار کن خیلییی.... شوهرتم آدم مشکل داریه باید با پدر مادرت و پدر مادرش مشکلاتشو مطرح کنی.... کلا زندگیت به هم ریخته ست چون بی بزرگتره.... خودت درستش کن کسی واست کاری نمی کنه دست رو دست بزاری و همش غر بزنی و دعوا کنی.... 

تو خودت مشکل اخلاقی داری باید روش کار کنی... اولیش همین قهرت با مامانته من نمیگم تو مقصری ولی کلن قه ...

با مادرم خیلی وقته آشتی کردم 

شوهرم آدم لجبازیه میکه به کسی بگی دیگه هیچ چیز برای از دست دادن ندارم 

...