2777
2789
عنوان

جشن دندونی

146 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها    پسرم تازه  یکی دوروزه دندونش جوونه زده   میخوام یه جشن خیلی کوچیک و کم هزینه بگیرم ایده ای ندارین بهم بدین؟   ممنون میشم   

من زیاد اهل جشن و مهمونی گرفتن نیستم نمیدونم چه جوریه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی خودت با نمد گیفت دندونی درست کنی و توش شکلات بریزی 

اش دندونی درست کنی 

لیوان کاغذی دندونی بگیری توش پفیلا بریزی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یه کیک سفارش بده

ژله اگه میتونی درست کن

میوه شیرینی بگیر.تم دندونی بگیر دیوار خونتو تزئین کن

ی لباس خوشگل برا بچت بگیر.اگه میتونی ببرش اتلیه ازش عکس با تم دندونی بگیرن

ی اش دندونی هم هست اگه میتونی براش درست کن

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
یه کیک سفارش بده ژله اگه میتونی درست کن میوه شیرینی بگیر.تم دندونی بگیر دیوار خونتو تزئین کن ی لب ...

یعنی سالاد الویه اینا درست نکنم زشت نمیشه به نظرتون؟ اینایی که گفتین خوب و به صرفه میشه

یعنی سالاد الویه اینا درست نکنم زشت نمیشه به نظرتون؟ اینایی که گفتین خوب و به صرفه میشه

اره اونم میتونی درست کنی

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵