2777
2789
عنوان

به قاضی چی گفتید حکم طلاق داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55487 بازدید | 131 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توروخداااا روز اول پایه زندگیتو رو این چیزا نزار بایکی ازدواج کن ک مثه چشمات بهش اعتماد داشته باش ...

آره ولی الان آدما خیلی دورو شدن😭😭😭😭😭😭

بخدا اینقدر ترسیده شدم میبینی یکی که موقعیتش خیلی خوبه فقط چون من شناختی روش ندارم اصلا نمیزارم بیان خواستگاری 

اینقدر که دور و برم دیدم طلاق گرفتن و بعدش کلی بدبختی کشیدن

میترسم با این وضع پیش برم اخرش بترشم بمونم تو خونه 😖😖😖😖 

یا مثلا به یکی هم اجازه میدم بیاد اینقددددرررر از همه لحاظ موشکافانه بررسیش میکنم بنده خدا پشیمون میشه اصلا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آره ولی الان آدما خیلی دورو شدن😭😭😭😭😭😭 بخدا اینقدر ترسیده شدم میبینی یکی که موقعیتش خیلی خوبه ...

ازدواج کلا همینه مجردی راحت‌تره آدم واقعا حیف جوونی آدم ک اینجوری بخدا بگذره کاش من جات بودم تو روی هیشکی نگام نمیکردم 

ازدواج کلا همینه مجردی راحت‌تره آدم واقعا حیف جوونی آدم ک اینجوری بخدا بگذره کاش من جات بودم تو روی ...

اره اگر زمان برمیگشت به عقب منم شوهر نمیکردم همش بدبختی و مسولیت و اعصاب خوردیه. ولی حالا باز متاهلی اگر از مادرشوهر دور باشی زیادم بد نیس. بچه میاری خونه زندگی خودتو داری   

ازدواج کلا همینه مجردی راحت‌تره آدم واقعا حیف جوونی آدم ک اینجوری بخدا بگذره کاش من جات بودم تو روی ...

نمیشه تا آخر عمر مجرد موند که 

اتفاقا منم چندتا دوست دارم که دارن جدامیشن 

همش من میگن ازدواج نکن 

اما بنظرم این پاک کردن صورت مسئله اس 

اینکه شما بخاطر مشکلات با مسئله ای مثل ازدواج روبرو نشی اشتباهه 

باید راه حل پیدا کرد براش

مثلا اینکه توکل کنیم و خودمونم سعی و تلاش کنیم و آدم درست و قابل اعتمادشو پیداکنیم 

من براتون دعا میکنم هرچه زودتر گره از کارتون باز بشه و اون چیزی که خیره براتون اتفاق بیوفته عزیزم 

خدا خودش کمکمون کنه

اونم نميتونه

واقعاً؟چطوری آخه؟؟

چون تو قانون مرد می‌تونه بدون دلیل طلاق بده نهایتا هر چقدر هم خانوم بگه زندگیمو می‌خوام اما آقا بگه نمبخوامش( قاضی می‌تونه به زن فشار بیاره برگرده سر زندگیش) اما مرد رو نمیتونه مجبور کنه و زیاد فشار بیاره نهایتا چند بار بهش گوشزد کنه.

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه والا حداقل آرامش دارم فداسرم خالا چن ماه اینور تر بزار انقد دستو پا بزنه جونش دراد 

عاشق ارامشت شدم😂😂

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
كي گفته تو قانون مرد ميتونه بدون دليل طلاق بده؟؟؟ اصلا اينجوري نيس

این قانون هست 

حق طلاق با مرد هست و بدون هیچ دلیلی می‌تونه طلاق بده

گفتم شاید شما اطلاعات کامل تری داشته باشی 

جدیدا می‌خوان پیش شرط ده گانه بزارن مرد بدون دلیل طلاق نده اما فعلا تصویب نشده فقط طرح رو‌ دادن

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
فسخ نكاح ي سري شرايط خاصه مثلا جنون زوجه

مرد بدون هیچ دلیل خاصی می‌تونه زن رو طلاق بده 

متاسفانه این قانون هستش 

این جنون اینا و‌چند شرط دیگه قراره تصویب کنن فعلا هم فقط طرح رو تحویل مجلس دادن تصویب نشده

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏