2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

141 بازدید | 14 پست

دوستان چند روزه دارم پسرمو از پوشک میگیرم.خداروشکر همکاری میکنه و ادرارو میگه.بعد از روز اول یاد گرفته.فقط دو مورد هست که اومدم راهکار بگیرم.اولی اینکه مدفوعو نمیگه میدونه داره میاد اما تو دستشویی نمیاد همون حالتی که با پوشک بود میره ی گوشه و ....چطور بایذ یادش بدم اینو.

دومی هم اینکه شبا پوشک میکنمش چطور و چند روز بعد از شروع از پوشک گرفتن باید شب پوشک نکرد؟خودش متوجه میشه که نباید شب خودشو خیس کنه؟

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دو هفته نصف شبا بیدارش کن بره جیش کنه ،اخر شبا بهش ابمیوه نده و قبل خاب هم حتما دسشویی ببرش،به مرور خودش یاد میگیره شبا برا جیش بیدارت کنه ولی اکثر بچه ها تا صبح جیششون نمیگیره

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
یکی دو هفته نصف شبا بیدارش کن بره جیش کنه ،اخر شبا بهش ابمیوه نده و قبل خاب هم حتما دسشویی ببرش،به م ...

پس یکی دو هفته گذشت شب بیدارش کنم؟  چه بد طفلی وسط خوابش  

باشه ممنون

من 3روزه پسرمو که 22ماهشه دارم از پوشک میگیرم،روز اول اصلا پی پی نکرد،اخر شب بردمش دستشویی ی 40دقیقه ای باهم اون تو بودیم😑😑😑اخر گفتم جوجو اون تو هستش،پی پی تو میخواد بخوره😰😰(خیلی ببخشیدا البته،پسرم حرف واقعا نمیفهمه،مجبور شدم اینو بگم)و پسرم پی پی کردش،جیش و پی پی رو میکنه تو دستشویی ولی خودش خیلی کم پیش میاد بگه جیش دارم،خودم تند تند میبرمش،شبم مای بیبی میکنم،اولین شب پوشک نکردمش جیش کرد

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
من 3روزه پسرمو که 22ماهشه دارم از پوشک میگیرم،روز اول اصلا پی پی نکرد،اخر شب بردمش دستشویی ی 40دقیقه ...

عزیزم پسر من خیلی وقته نمیخواست پوشک بشه امادگی داشت،اما چون خودم باردارم یکم برام سخت بود همسرمم میگفت گناه داره زوده.باشه از جوجو استفاده میکنم ببینم جواب میده؟  سپاس

عزیزم پسر من خیلی وقته نمیخواست پوشک بشه امادگی داشت،اما چون خودم باردارم یکم برام سخت بود همسرمم می ...

پسرمنم خوشش نمیاد از پوشک،دستش همش تو پوشکشه،خودشم بازش میکنه،خیلیم علاقه داره ببرمش دستشویی ولی نمیگه هنوز،نمیدونم هنوز براش زوده یانه،فعلا که دارم ادامه میدم ولی بهش سخت نمیگیرم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
دو سال و هفت ماه

اااا،پسر شما بزرگه دیگه ماشالله دیگه وقتشه که بیگیریش

فقط کتکش نزنی که بعداً پشیمون میشی

کتک؟؟؟؟؟؟بچه هر کاری انجام بده هرگز تنبیه بدنی نمیکنیم.بچه اس دیگه اسمش روشه اگه بدونه که کارش بده انجام نمیده طفل معصوم.