2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انقد تو اینترنت میخونم.منم سی ام هشت هفته میشم اما سنو برای شنبه دوم شهریوز وقت گرفتم.قلبم میخاد ...

پس دقیقا ا باهم هستیم عزیزم ان شالله جفتمون به سلامتی و‌خوشی به صعود میرسانیم خدایی که خودش بهمون داده خودش مراقبشان هست ان شالله

یعنی بارداری.پوچ داشتید ؟ بارداری بعدیتون موفق بود، ؟من یه بارداری پوچ داشتم، الانم باردارم شش هفته ...

بله، بار قبل قلب تشکیل نشده بود و مجبور به سقط شدم، الان هفته ۱۸ هستم،  انشالاه چهارشنبه تو آنومالی همه چی خوب باشه

مبارک باشه میشه از علایمت بگی؟

مرسی عزیزم

علایم خاصی ندارم فقط یکم بالای معدم یجوریهه چند روزه

و اشتهامم فکر کنم بیشتر شده خخخ

ی هفته عقب افتادم رفتم از دیروز مثبت بود

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

بچه ها تو رو خدا برا من دعا کنید این بارداریم پوچ نباشه، به حساب پریودم اولین روز هشت هفته رفتم طبق سونوگرافی شد شش هفته و.پنج روز، ساک دیده شد ولی کیسه زرده نبود، حال ندارم از فکر و خیال

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
مبارکه عزیزم برو بهداشت یا دکتر برات بنویسه

الانا باید برم یا زوده ؟؟؟؟ حساب کردم زده بود الان هفته پنجم😂😂 وای اصا هنوزم باورم نمیشه😂😂

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...
بچه ها، همه شماهایی که باردارید یعنی دمای بدنتون بالاست و احساس گرما میکنید؟ میشه دمای بدن پایین با ...

من دمای بدنم بالاعه احساس گرما میکنم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
مرسی عزیزم علایم خاصی ندارم فقط یکم بالای معدم یجوریهه چند روزه و اشتهامم فکر کنم بیشتر شده خخخ ی ...

واسه منم دعا کن. امروز روز 27م پریودمه. فردا یا پس فردا باید پریود شم. کاش نشم و باردار باشم