2777
2789
عنوان

بارداری

168 بازدید | 38 پست

بچها من هفت هفته چهار روزمه‌

شنبه دوم شهریور نوبت سنو برای تشکیل قلب دارم.

خیلی استرس دارم.اصلنم حالت تهوع ندارم.

خیلی میترسم.

فقط علایمم سینم سنگین و بزرگشد،یکمم زیاد دسشوی میرم،گاهی درد پریودی میاد.دمای بدنمم بالاس بدنم خیلی گرمه.

ینی کسی بود اصلا حالت تهوع نداشت باش؟

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما منم 10هفته و 4روزه باردارم این علائم ها طبیعی هستش من اصلا هیچ حالت تهوع چیزی نداشتم و ندارم ولی شکمم با کمرم تا 8هفته درد میکرد دکتر رفتم شیاف پرژسترون داد 6.7تا استفاده کردم خوب شدم دیگ

حالت تهوع من خیلی دیر شروع شد نگران نباشید، من تجربه تشکیل نشدن قلب رو دارم، تو هفته آخر اصلا هیچیم ...

علایم تشکیل نشدن قلب چیه من که از استرس مردم همش ساعت شماری میکنم سی ام بشه 

حالت تهوع من خیلی دیر شروع شد نگران نباشید، من تجربه تشکیل نشدن قلب رو دارم، تو هفته آخر اصلا هیچیم ...

یعنی بارداری.پوچ داشتید ؟ بارداری بعدیتون موفق بود، ؟من یه بارداری پوچ داشتم، الانم باردارم شش هفته و پنج روز رفتم سونوگرافی کیسه زرده نبود خیلی حالم بده از ایترس

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

منم انقد تو اینترنت میخونم.منم سی ام هشت هفته میشم اما سنو برای شنبه دوم شهریوز وقت گرفتم.قلبم میخاد ازجلش کنده بشه

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

من تو یه هفته ای که مونده بود تا سونو، حالم خوب خوب شده بود، درد سینه هام خوب شد و نفسم برگشت و خستگیم از بین رفت و مثل همیشه معمولی شدم