گل_رازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4341 عنوان پستونک! 212 بازدید | 6 پست سلام.پسرم ده ماهشه و از همون اول بهش پستونک دادم.الان خیلی بهش وابسته شده.همین نگرانم میکنه.تا کی میشه پستونک بخوره؟؟؟چجوری و کی از پستونک بگیرمش؟؟ آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊 1398/05/27 | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_علی_آقا_95 عضویت: 1396/05/02 تعداد پست: 7954 پستونکو هرچی زودتر بگیری بهتره، باید یدفه بگیری یکی دو روز اذیتت میکنه ولی بعد یادش میره، اصلا کم کم نمیشه گرفت. شهادتت مبارک سردار
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10480 من پسرم دوسالش بود یه روز بهش گفتم مونده خونه پدر بزرگش که ازمون دور بودن بهش گفتم میریم میاریم تا اونجا بریم کلا یادش رفت چندبار بهونش وگرفت ولی خوب زیاد اذیت نشد
گل_رازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4341 من پسرم دوسالش بود یه روز بهش گفتم مونده خونه پدر بزرگش که ازمون دور بودن بهش گفتم میریم میاریم تا ا ... یعنی میگی همون دوسال خوبه؟یا زودتر بگیرمش؟آخه مهرماه سرکار میرم،میگم شاید با پستونک باشه نگهداریش واسه بقیه راحتتر باشه!! آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10480 یعنی میگی همون دوسال خوبه؟یا زودتر بگیرمش؟ آخه مهرماه سرکار میرم،میگم شاید با پستونک باشه نگهداریش ... من زودتر خواستم بگیرم پسرم خیلی اذیت شد دوباره دادم بهش بستگی به بچه ات داره اگه وابستگیش کمه الان بگیر اگه خیلی وابسته اس بزار دوسالگی بگیر
گل_رازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4341 من زودتر خواستم بگیرم پسرم خیلی اذیت شد دوباره دادم بهش بستگی به بچه ات داره اگه وابستگیش کمه الان ب ... آها مرسی گلمخیلی وابسته سهمین نگرانم میکنه آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊