2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جور نشه ازدواج کنی.یا خواستگارایی که داری هم سطح خودم نیستم .اونایی که هم سطح و خوبن میرن پشت سرشون ...

نمیدونم والا اونو دیگه فکر نکنم کاریش بشه کرد، شماهم شل نگیر یه عمر زندگیه. دیر بشه بهتره تا اینکه یه عمر پشیمون بشی و عذاب بکشی

شهادتت مبارک سردار
نمیدونم والا اونو دیگه فکر نکنم کاریش بشه کرد، شماهم شل نگیر یه عمر زندگیه. دیر بشه بهتره تا اینکه ی ...

والا تا یادم میاد از زمان دانشگاه و 18 سالگی خواستگار داشتم ولی چه فایده تو این سن باز مجردم 

عزیزم صفحه اول سوره یونس رو باز کن مقداری پول بذار و همون ص اول رو بخون و بگو خدایا اگر تا چهل روز دیگه همسر خوبی نصیبم بشه یه مقدار دیگه پول(مقدارشو خودت مشخص کن)میذارم روی این پول شیرینی یا شکلات یا هرچی میخرم و بین مردم احسان میکنم و از همون شب شروع کن یک تسبیح صلوات هدیه به حضرت یونس ع و یک تسبیح صلوات برای سلامتی امام زمان عج بفرست انشاالله تا پایان این چهل روز بخت خوبی نصیبت بشه

منم دعا کن

چهل روز دعای یستشیر هم شنیدم مجربه

والا تا یادم میاد از زمان دانشگاه و 18 سالگی خواستگار داشتم ولی چه فایده تو این سن باز مجردم 

فدای سرت بابا حالا ما که ازدواج کردیم کجارو گرفتیم؟ همه جور دردی داریم، شما یه نگاه بکن هرکی ازدواج نکرده جوونتر از هم سناشه، البته بعضیام استثنان

شهادتت مبارک سردار
با حرف مردم چه کنیم؟؟ هرکسی یه جور گرفتاره

والا ازدواجم کنی کلی حرف میزنن

چرا بچه نمیاری این یکیو میاری میگن دومیو چرا نمیاری؟ 

چرا بچت فلان میگه؟ چرا حرف نمیزنه؟ راه نمیره؟از پوشک کی میگیری؟ پاهاش چرا پرانتزیه؟ کف پاش صافه؟ 

موهاش چرا کوتاه؟ چرا بلنده؟ چرا فره؟ چرا صافه؟ چرا نمیبندی موهاشو؟ 

مگه فلان چیز تو جهازت نبود؟ خراب شد؟ باید جنس خوب میگرفتی! 

سیسمونیت چرا فلانه؟ 

چرا شوهرت اینجوری میکنه؟ 

چرا سفر نمیرین؟ 

چقد میگردین یذره به فکر زندگی باشین؟ 

چرا خونه و ماشین ندارین؟

تازه ازدواج کنی کلی مسئولیتم داری باید همش حرص و جوش بخوری

اینجوری نهایتا میگن چرا خاستگار نداری؟ چرا ازدواج نمیکنی؟ 

ولشون کن بابا! بزار انقدر بگن بترکن. ازدواج کنی از چاله میوفتی تو چاه

شهادتت مبارک سردار