2777
2789
عنوان

بهم گف بچه چیه ..اه..

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 29 پست
كلا باشگاه رزمي برا تازه واردا جو خاصي داره اولي كه ميان همه توهم بروسلي شدن دارن ولش كن به زندگيت ...

دقیقا من ۸سال کارکردم دان۳هستم ادعای اون ک ی ماه هست اومده روندارم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فک کردم شاید بچه دار نمیشه ک با اون لحن بد گف ولی خب چرا دل یکی دیگه رو میشکنه....

دلت با این حرفا نشکنه

من دوستم کار داره زندگی خوب داره ولی بچه میخواد 

اصلنم مانع پیشرفتش نمیدونه مامان منم هم بچه داشت هم کار کرد

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ببین دان 1000 هم که باشی وقتی نتونی بچت بزرگ. کنی یه چیزی از زنونگی کم داری... 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بچه دارنمیشه ک دل منو بشکنه😔

حرکتش درست نبوده ولی شما هم نباید با حرف کسی که تازه آشنا شدی بهم بریزی؛نباید براتون مهم باشه ؛مگه خودت از بچه داشتنت ناراحتی؟اگه خوشحالی پس اهمیت نده ؛خداحفظ کنه کوچولوتو عزیزم

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

احتمالا موهاش گوجه اي كرده بود ته سرش با غرور خاص به اطراف نگاه ميكرد😂

منم از اينا زياد ديدم  سال ها رزمي كار كردم جو مال اولشه بعدش خوب ميشه

احتمالا موهاش گوجه اي كرده بود ته سرش با غرور خاص به اطراف نگاه ميكرد😂 منم از اينا زياد ديدم   ...

بهش گفتم تو ک ی ماهه میای پس ۵سال ک میگی چکار کردی میگف هی این رشته اون رشته...خودشم نمیدونس با خودش چند چنده..

حرکتش درست نبوده ولی شما هم نباید با حرف کسی که تازه آشنا شدی بهم بریزی؛نباید براتون مهم باشه ؛مگه خ ...

ممنون ..معلومه بچه هامو دوسدارم هرکی ببینه عاشقشون میشه ولی گاهی ی فکرای منفی میکنم...

امشب بچه دوسالمو چنبار زدم انقد ک عصابم خورد بود😔

واقعا براتون متاسفم اون بچه چه گناهی کرده آدم نباید انقدر دهن بین باشه چطور دلت اومد بچت رو بزنی😭😭

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑