2777
2789

ميشه گير اورد ي دست مبل 

من پرده خيلييي ساده زدم زيادم پنجره نداشتم دوتومن پام ايستاد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیلم زیادی لوکس پسنده..منم میگم میشه میگ اصلا ول کن خرید نکن..دکوراسیون خونمون خیلیی قدیمی شده واق ...

اگر پولش رو داري دريغ نكن از خودت 

خيلي تو روحيت تاثير ميزاره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

میشه چرا نشه من خودم مبل از تولیدی سفارش دادم بهترین جنس و پارچه شد۳۶۰۰😀

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
ميشه گير اورد ي دست مبل  من پرده خيلييي ساده زدم زيادم پنجره نداشتم دوتومن پام ايستاد

مام دوتا پنجره داریم فقط.بنظرم پرده ساده باقیمت پایین خوبه..چون همش میخواد چرک بشه حرص بخوری..گردوخاک بشینه روش

فامیلم زیادی لوکس پسنده..منم میگم میشه میگ اصلا ول کن خرید نکن..دکوراسیون خونمون خیلیی قدیمی شده واق ...

ببین بزن تودهن فامیل چرامیپرسی ازش بنظرمن کارخودتوکن و هیچ وقت نظر نخواه 

باده تومن میتونی یه مبل شیک وپرده بخری 

مدرن بخر پرده هم ساده بکیرکه همیشه مده

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
مام دوتا پنجره داریم فقط.بنظرم پرده ساده باقیمت پایین خوبه..چون همش میخواد چرک بشه حرص بخوری..گردوخا ...

هیچ وقت نظر بقیه مخصوصا اقوام شوهر و اآدمای حسود رو نخواه

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
ببین بزن تودهن فامیل چرامیپرسی ازش بنظرمن کارخودتوکن و هیچ وقت نظر نخواه  باده تومن میتونی یه ...

مرسی عزیزم.اره اون نظراش منفیه چون پولکیه.همون کاره خودمو میکنم..

شوهرم لوازم خونگیه میگه هر ساعت ی قیمته فامیلمون پاسا( روب روییشه با دوس تومن سودمیفروشه همین جنسای ایرانیو پاساز شوهرمینا بادپیست سودمیدن میره بازم مشتری نیسو مردم انگارفک میکنن چیزی گرونتره بهتره نمیدونن سرشون کاپلاه داره میره

مام دوتا پنجره داریم فقط.بنظرم پرده ساده باقیمت پایین خوبه..چون همش میخواد چرک بشه حرص بخوری..گردوخا ...

بخاطر قيمتش اينكارو نكردم از پارچه پرده اي شلوغ و والان هاي روهم روهم متنفرم