2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

165 بازدید | 20 پست

هیچی حالمو خوب نمیکنه جز مرگ. خسته شدم دیگ

هیچ وقت هیچچچچ وقت فکر نمیکردم این مدلی ازدواج کنم

همش استرس داشته باشم

پول پیش ما 10 ملیونه تا الان ماهی 500 کرایه می‌دادیم و کلا 800 تا یه تومن شوهرم حقوق میگرف

حالا صابخونه میگه یه تومن اجاره بده

اصلا هم نمیتونیم از اینجا پاشیم. آخه کجا با 10 ملیون خونه اجاره میدن. مگ اینکه یه تومن به بالا اجاره بدی

روز اول ک شوهرم اومد. من گفتم  انتظار دارم حداقل یه خونه داشته باشی اونم گفت تو مسکن مهر پرند خونه خریدم آبان ماه قراره تحویل بدن. ولی سه سال گذشته و هنوز هیچی

پیش بقیه حفظ ظاهر میکنم ولی دیگ تحمل ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کمکت کنه  ،اینقد ناراحتی نکن ،سختی زندگی زیاده منم بریدم چکار میشه کرد بعضی وقتا دیگه توان ندارم اعصاب واسم نمونده ،فقط حفظ ظاهر میکنم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
خیلی کم حوصله کم طاقت شدم اصلا دلم نمیخواد. خونه خودم باشم فقط تنها جایی ک یکم آرومم خونه بابامه وق ...

خداروشکر کن خونه بابا داری

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .