zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 عنوان مامانا کمکککک 97 بازدید | 26 پست سلام دخترم امروز از صبح چیزی خوردنی دستش و میزاره دهنش میگ درد گریه میکنه چی کار کنم شربتم نمیخوره به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون 1398/05/27 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18033 عسل و آبلیمو بده.شاید گلودرد داره.دندوناشو چک کردی؟ #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
maman333 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6287 ممکنه زبانش قارچ زده باشه ببرش دکتر اسپری میده خوب میشه و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 الهی بمیرم یه دقیقه دلم کباب شد براش فدات شم عزیزم من میگم شاید دندون در میاره به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
noghreee عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 1025 فدات شم عزیزم من میگم شاید دندون در میاره بخدا تخصص ندارم ولی صلوات میفرستم براش
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 عسل و آبلیمو بده.شاید گلودرد داره.دندوناشو چک کردی؟ نمیخوره هیچی همیشه با شیشه شیر موز میخوره اونم نمیخوره هی دستش و میزاره دهنش میگ درد میگم شاید دندون در میاره ولی نمیدونم چیکار کنم کلافهشوم هی بهونه میگیره گشتم هس ولی نمیخوره به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 ممکنه زبانش قارچ زده باشه ببرش دکتر اسپری میده خوب میشه از کجا بفهممم؟ به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 بخدا تخصص ندارم ولی صلوات میفرستم براش ممنون عزیزم لطف بزرگی کردی به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
maman333 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6287 رو زبونش رو بین دونه های سفید زده حالت پنیری دارهپسرم زده بود با دارو خوب شداما بزار دکتر ببینه حتما البته ممکنه گلو درد یا دندون درد هم داشته باشهیه دکتر ببر خیال خودت رو راحت کن ایشالله بزودی خوب میشه و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 رو زبونش رو بین دونه های سفید زده حالت پنیری داره پسرم زده بود با دارو خوب شد اما بزار دکتر ببینه ... اخه الان دکتر حسابی نیس ک ببرم به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18033 نمیخوره هیچی همیشه با شیشه شیر موز میخوره اونم نمیخوره هی دستش و میزاره دهنش میگ درد م ... آخی.قلقلک بده وقتی دهنشو باز کرد بخنده لثا هاشو چک کن.اگه دندون نبود گلودرده.باسرنگ بریز تو حلقش بره. #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 آخی.قلقلک بده وقتی دهنشو باز کرد بخنده لثا هاشو چک کن.اگه دندون نبود گلودرده.باسرنگ بریز تو حلقش بره ... دستم و زدم دندونش ریشه زده کمی ور اومده خودش میگ درد دیگ نمیتونه به کجا فقط دستش و میزاره دهش به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18033 دستم و زدم دندونش ریشه زده کمی ور اومده خودش میگ درد دیگ نمیتونه به کجا فقط دستش و میزاره دهش پس دندونه.دکتر به پسرمن دیفن هیدرامین داده بود.یه سی سی بده آروم میشه. #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
zeinabebadi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1692 پس دندونه.دکتر به پسرمن دیفن هیدرامین داده بود.یه سی سی بده آروم میشه. اخه نمیخوره شربت به هیچ وجه. به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون