bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 عنوان تعویض لگن 92 بازدید | 5 پست سلام دوستان ،پدرمن درسال۶۷باماشین تصادف کرد ویکی از لگن هاش دچار اسیب شد الان دکتر میگه باید لگنش تعویض بشه توی فامیل وآشنایان کسی سراغ دارید که لگنشو عوض کرده باشن؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡 1398/05/27 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22036 یکی از لگن هاش؟!عزیزم اشتباه نتوشتی؟ با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 بله یکی تز اشناهای ما تعویض کرده فقط بعدش مراقبت میخواد و دیگه به راحتی نمیتونه رو زمین بشینهمخصوصاچهار زانو یا غذا بخوره رو زمین ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 یکی از لگن هاش؟! عزیزم اشتباه نتوشتی؟ ن لگن یکی از پاهاش منظورمه 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 بله یکی تز اشناهای ما تعویض کرده فقط بعدش مراقبت میخواد و دیگه به راحتی نمیتونه رو زمین بشینه ... خب؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 خب؟ عملش عمل سختیه تا سه ماه باید بخوابه تو جا و بعدم هیچ کار سنگینی انجام نده یهنی سنگین تر از یه حبه قند بلند نکنه تا اخر عمرش دیگه چی میخوای ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️