2777
2789
عنوان

له شدگی نخاع

10114 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها پسر عموم چند روز پیش بر اثر تصادف مهره l2 کمرش اسیب دید و بردنش بیمارستان نجف اباد عملش کردن و نخاعشو از فشار آزاد کردن.ولی میگن نخاعش له شده 

و باید یه عمل دیگه انجام بشه ک واسش مهره بزارن و دکتر گفته امیدی نمیدم بهتون هیچی مشخص نیست.کسی اطلاعی داره در این باره یا خدایی نکرده اشنایی کسی این مدلی داشت باشن و اطلاعی داشت باشن

فقط دعا میکنم براش که مشکلی نداشته باشه🙇

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فداتشم 

سلام دوست عزیز.زندایی شوهر من 3تا از مهره های کمرش خرد شده بود و عمل کرد تو بیمارستان خصوصی تو تهران.الان خدادوشکر بعد یه سالی که از عملش میگذره راه میره و کارای خودشو انجام میده ولی خب کمرش مثل روز اول نشده.ان شاالله مریض شما هم حالش خوب میشه.گفتم جواب بدم شاید حرفام ب دردتون خورد با اینکه دیره

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
سلام دوست عزیز.زندایی شوهر من 3تا از مهره های کمرش خرد شده بود و عمل کرد تو بیمارستان خصوصی تو تهران ...

الهی شکر 

بازم خودش خیلیه ک راه بره و کارای خودشو انجام بده 

هالا کار سنگینم نکنه ایراد نداره 

ولی این نخاعش له شده 

پاشو تکون نمیتونه بده ولی حس داره میفهمه بخصوص تا زانو 

الهی شکر  بازم خودش خیلیه ک راه بره و کارای خودشو انجام بده  هالا کار سنگینم نکنه ایراد ...

به مرور خوب میشه عزیزم برای زن دایی شوهرمم همینطور له شده بود مهره پلاتینی گذاشتن.4 ماه طول کشید که ففط بتونه وایسه وبا کمربند مخصوص هم تا 1 سال تونست راه بیوفته سخته ولی کار نشد نداره.ان شاالله ایشونم بهتر میشن حالا جوونه و میتونه تا دو سه سال سرپا بشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
به مرور خوب میشه عزیزم برای زن دایی شوهرمم همینطور له شده بود مهره پلاتینی گذاشتن.4 ماه طول کشید که ...

خدا از زبونت بشنوه 

مرسی حالم خوب شد 

خدارو شکر ک زندایی شوهرتونم سرپا شده 

خدا به همه سلامتی بده 

پسر عمومم زودتر خوب بشه 

خدا از زبونت بشنوه  مرسی حالم خوب شد  خدارو شکر ک زندایی شوهرتونم سرپا شده  خدا به ...

الهی آمین.خدا همه مریض ها رو شفا بده.خوشحالم که حالتون خوب شد.

الهی شکر  بازم خودش خیلیه ک راه بره و کارای خودشو انجام بده  هالا کار سنگینم نکنه ایراد ...

سلام عزیزم تورو خدا اگ پیاممو میخونی جوابمو بدیم سه روز پیش داداش منم همینجور شد الا داداداشتون چجوره

سلام دوست عزیز.. تورو خدا جواب منو بده.. داداش من 20سالشه و هفته ی قبل تصادف کرده و مهره ی L2آسیب دیده و نخاعش له شده.. قبل عمل یکم پاهاشو تکون میداد اما الان نه..اما پاهاش حس داره..  میخواستم بدونم پسر عموتون راه افتاد؟:::و اینکه براش چیکار کردید؟؟:خواهشا جواب بدید..ممنون

سلام دوست عزیز.. تورو خدا جواب منو بده.. داداش من 20سالشه و هفته ی قبل تصادف کرده و مهره ی L2آسیب دی ...

سلام عزیزم حرکت میکنه اما توروخداا به دکترش بگید آمپول آمبولیشو بزنه بزورم شده راش ببرین تحرک داشته باشه خطر آمبولی تا ۶ ما هست غفلت نکنید

سلام عزیزم. دامادمون از درخت افتاده دکتر میکه نخاعش قط نشده یه کم له شده و مهر ۹ کمرش خرد شده و براش پلاتین گذاشته و کلی بهش امید داده ک خوب میشی الان میره فیزیوتراپی ... فیزبوتراپ میگه اصلا فایده نداره!!! خیلی ناراحتیم ازونور ک دکترش راضیه ولی این یکی اینجوری گفته... پاهاشم تا زانو حس داره... پسر دایی شما خوب شد؟؟