ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب برین پیش مشاوره الان اینجا باز هرکی از دید خودش یه نظر میده واقعا چرا واسه زندگی شخصیتون از بقیه نظر میخواین دید هرکس فرق داره عزیزم فقط مشاوره میتونه به شما کمک کنه نظرای بقیه باعث سردو گرم شدنو بدترسخت شدن تصمیمت میشه
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
در ضمن تو چرا باهاش بحث میکنی مگه دوس پسره که بحث و دعوا کنی و جواب پس بدی با شوهر و نامزد باید با سیاست حرف زد و قلقش رو یاد گرفت زمان میبره تو این زمان هم سکوت خوبه
نانزد منم ساکته بیشتر من حرف میزنم. من حرف نزنم. الکی نگام میکنه میگم خو حرف بزن. میگه. هیس. تو چشات. غرق. شدم. الکی حرفای. عاشقونه میزنه. من نگم چرا ساکتی. سیاست داره. بیشرف حالا نامزد شما سیاست نداره فقط