2777
2789

میخوام تافرداصبح تصمیمم روبگیرم که میخوام ادامه بدم بانامزدم یانه...امشب خیلی مصمم هستم...کاش میتونستم برم مشاوره...مشاوره های نی نی سایت خواهش میکنم اگه تاپیکم رومیخونید...کمکم کنید...نمیخوام عقدکنم بعدپشیمون شم...نامزدم آدم کاملاتفلونیه...فوووق العاده ساکته...وتوجواب همه ی حرفای من میگه من خجالت میکشم...یامیگه نمیدونم...توتاپیکای قبلیمم گفتم مشکلاتم روولی بازازم یه فرصت خواست...گفتم چراهمش دیدم منفی باشه بزاریه فرصت بدم پسرخالمه ازاین بهترکی میادمنوبگیره...ولی هرچی بیشترمیگذره بیشتربارفتاراش گندمیزنه به همه ی انرژی مثبتم...میگه رفتم مشاوره وبهم گفته کم حرفی توخونته:| هرچی بهش میگم دوسااااااعت راجبش باهام بحث میکنه ونقض میکنه...مثلامیگه چراوقتی من حرف خنده دارمیزنم چرانمیخندی؟میگم خب حرفت لابدبنظرم خنده دارنیومده که نخندیدم یامیگم من فقط توجمع نبودماهیچکس نخندیدبه حرفت چون حذفت خنده دارنبوده لابد...میگه مگه من کمدینم بتونم خوب حرف بزنم:|میگم الکی بهت بخندم که چی بشه آخه میگه چی میشه مگه چیزی ازت کم میشه؟؟یامیگه ایرادت اینه شنوندهذی خوبی نیستی...بخدامن هربارکه باهم حرف میزنیم بیست دقیقه ساکت میشم میگم خب؟توبگو!چه خبرا؟چیکارامیکنی؟میگه هیچی...سلامتی...وبقیش سکووووووت...واقعانمیدونم امیدوارباشم به درست شدنش یابیخیال عقدوازدواج بشم وقبل ازاومدن جواب آزمایش ژنتیک حلقه شوپس بفرستم...کمکم کنید...تروخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برین پیش مشاوره الان اینجا باز هرکی از دید خودش یه نظر میده واقعا چرا واسه زندگی شخصیتون از بقیه نظر میخواین دید هرکس فرق داره عزیزم فقط مشاوره میتونه به شما کمک کنه نظرای بقیه باعث سردو گرم شدنو بدترسخت شدن تصمیمت میشه

خاک تو مخت قدرشو بدون بعدا درست میشه

الان دومتر زبون داش خوب بود😒

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

هیچکس اندازه خودت نمیتونه کمک کنه....خودت کامل اخلاق و رفتارشو می‌دونی.عالیه ک عقد نکردی...بشین فکراتو بکن زود تصمیم درست بگیر انشاله

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

در ضمن تو چرا باهاش بحث میکنی مگه دوس پسره که بحث و دعوا کنی و جواب پس بدی با شوهر و نامزد باید با سیاست حرف زد و قلقش رو یاد گرفت زمان میبره تو این زمان هم سکوت خوبه

بنظرم شوهر خوبیه وراج نیس

نانزد منم ساکته  بیشتر من حرف میزنم.  من حرف نزنم. الکی نگام میکنه میگم خو حرف بزن.  میگه. هیس. تو چشات. غرق. شدم.   الکی حرفای. عاشقونه میزنه.  من نگم چرا ساکتی. سیاست داره.  بیشرف  حالا نامزد شما سیاست نداره  فقط 

وا شوشوی منم اینجوریه خیلیم عاشقشم😍بنظرم دوسش نداری دنبال بهونه ای

شوشو؟!  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی