2777
2789

چن روز ک چیزی نپزی میفهمه ک باید بخره 😐😐

لباساشو هم نشور بگو مواد شوینده نداریم پول بده تا بخرم 😐😐

کلا هر چی گفت بگو‌نداریم😂😂😂

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش سرسنگین رفتار کن

شوهر منم اینجوری بود،ی خرده کم محلی کردم درست شد

واقعا نداشتن پول تو جیبی غم انگیز

دو سال این درد رو کشیدم

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
اره ولی به برادرزادهاش میرسه میگه پول خودمه به توبطی نداره

په به کی ربط داره 

همسر و شریک زندگی یعنی چی 

واقعا بعضیا مفهوم زندگی و ازدواج رو‌درک نکردن و هم خودشون و هم طرف مقابلو بدبخت کردن😑😑😑

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
اره ولی به برادرزادهاش میرسه میگه پول خودمه به توبطی نداره

وااا

پس نفقه چی میشه

اگر اهل نماز و روزه بگو اگر نفقه ندی نمازت قبول نیست

بگو چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

یکی از فامیلامون ی بار رفتم خونشون رفتیم باهم بیرون موقع برگشت از سوپری کوچه کلی خرید کرد برا خونه گفت اقا فلانی مساد حساب میکنه شب که شوهرش اومد قضیه رو گفت اونم بکم چپ چپ نگاه کرد زنشو رفت پولو داد

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
یکی از فامیلامون ی بار رفتم خونشون رفتیم باهم بیرون موقع برگشت از سوپری کوچه کلی خرید کرد برا خونه گ ...

احسنت....دمش گرم😁

خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤