2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست

اولش خوبه سنتی باشه ینی خانواده باخبر باشن بعدش بنظرم اول دختر وپسر همونبینن بهتره چون احساساتی ودلبسته میشن اول پدر دختر پسرو ببینه و تحقیق کنه راجع بهش چون مردها جنس خودشون روبهتر میشناسن بعد اگه اوکی بود دختر وپسر همو ببینن وچندین جلسه حرف بزنن و مشاوره هم برن و تستای ازدواج بنظرم تاحدود زیادی معلوم میشه که به درد هم میخورن یانه

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا ازدواج سنتي اينجوريه كه شما بيشتر از اينكه طرف رو بشناسي خانوادشو ميشناسي چيزي كه ممكنه توي د ...

چرا میشه خانواده رو شناخت حتی تو دوستیم اگه تو دوستی خانواده یارو نشناسی یا باهاشون حرف نزنی قطعن قصدشون ازدواج نیست ولی خب دوستم باشن ازدواج کنم بازم موقعه خواستگاری از هم شناخت پیدا میکنن گرچه شناخت چند ساعته و چند ماهه به دست نمیاد ولی ازدواج شانسیه قبول دارم ولی بهتره خیلی احتیاط کنیم 

چرا میشه خانواده رو شناخت حتی تو دوستیم اگه تو دوستی خانواده یارو نشناسی یا باهاشون حرف نزنی ق ...

خب بله اينم درسته ولي تو ازدواج سنتي هم شما خانواده طرفو ميشناسي هم خانوادت اونا رو ميشناسن معمولا تو دوستيا خيلي كم پيش مياد اينجوري  ...تازه دوستيا بيشتر از رو احساسات تا عاقلانه ...من خودم اعتقادم اينه ادما هرطور كه ميخان ازدواج كنند من كاري به مردم ندارم  هركي هرجور ميخاد زندگي كنه و ازدواج كنه كلا زندكي مردم به من مربوط نميشه و برامم مهم نيس....ولي ان شالله برا دختر خودم همه ي سعيمو ميكنم كه سنتي باشه