نظرتون چیه ؟خیلی محترمانه نظرتونو بگید از نظره من اصلن درست نیست چون هیچ شناختی از هم ندارن بعضیا میگن پس نامزدیی واسه شناخته اما هیشکی تو دورانه نامزدی بده خودشو نمیگه 🤔بعدیه سریام میگن تحقیق میکنم راجبه خونوادش تا بفهمیم چه جورین !!!ولی خوب هر چه قدرم خانوادش خوب خودش چی
اولش خوبه سنتی باشه ینی خانواده باخبر باشن بعدش بنظرم اول دختر وپسر همونبینن بهتره چون احساساتی ودلبسته میشن اول پدر دختر پسرو ببینه و تحقیق کنه راجع بهش چون مردها جنس خودشون روبهتر میشناسن بعد اگه اوکی بود دختر وپسر همو ببینن وچندین جلسه حرف بزنن و مشاوره هم برن و تستای ازدواج بنظرم تاحدود زیادی معلوم میشه که به درد هم میخورن یانه
باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....
معمولا ازدواج سنتي اينجوريه كه شما بيشتر از اينكه طرف رو بشناسي خانوادشو ميشناسي چيزي كه ممكنه توي د ...
چرا میشه خانواده رو شناخت حتی تو دوستیم اگه تو دوستی خانواده یارو نشناسی یا باهاشون حرف نزنی قطعن قصدشون ازدواج نیست ولی خب دوستم باشن ازدواج کنم بازم موقعه خواستگاری از هم شناخت پیدا میکنن گرچه شناخت چند ساعته و چند ماهه به دست نمیاد ولی ازدواج شانسیه قبول دارم ولی بهتره خیلی احتیاط کنیم
چرا میشه خانواده رو شناخت حتی تو دوستیم اگه تو دوستی خانواده یارو نشناسی یا باهاشون حرف نزنی ق ...
خب بله اينم درسته ولي تو ازدواج سنتي هم شما خانواده طرفو ميشناسي هم خانوادت اونا رو ميشناسن معمولا تو دوستيا خيلي كم پيش مياد اينجوري ...تازه دوستيا بيشتر از رو احساسات تا عاقلانه ...من خودم اعتقادم اينه ادما هرطور كه ميخان ازدواج كنند من كاري به مردم ندارم هركي هرجور ميخاد زندگي كنه و ازدواج كنه كلا زندكي مردم به من مربوط نميشه و برامم مهم نيس....ولي ان شالله برا دختر خودم همه ي سعيمو ميكنم كه سنتي باشه