2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست

از آشنایی سنتی بدم میاد

چون ممکنه اقا پسر بیاد خواستگاری 

بعد واس بار اوله ک منو ببینه بعد از قیافه من خوشش نیاد

ننش بعد بگه ببخشید پسرم دخترو پسند نکرد

رسما حس تخریب بم میده.

ولی تو دوستی دو طرف توی انتخاب همو میبینن و اگ از هم خوششون نیاد میشه راحت طرفو پیچوند بدون این ک عزت نفسش نابود شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ازدواج سنتي توي سن مناسب موافقم به نظرم اگر دختر خانم هيجده سال به بالا باشن واقا پسر از بيست ...

خب شناختو از کجا پیدا کنم قبول دارم اوناییم دوست بودن ازدواج کردنم بازم مشکل دارن ولی ازدواجه سنتی بیشتر شانسیه البته نظره منه 

باازدواج سنتی که نه ولی باازدواج مطابق معیارهای دین موافقم من جوری ازدواج کردم که نه میشه گفت کاملا سنتیه نه کاملامدرن و خیلی راضیم

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....

چه ازدواج های سنتی که نشناخته سرگرفته و تا ابد پایدار مونده 

چه ازدواج هایی که با دوستی و شناخت بوده ولی به محض رفتن زیر یه سقف از هم پاشیده 

مهم فهمو شعوره 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اینم درسته ولی دلت باهرکی هس بااون ازدواج کن... 

من با دوستی صددرصد مخالفم با همسرم سنتی اشنا شدم ی ماه نامزد ی سالم عقد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ما سنتی و عاشقانه و عاقلانه ازدواج کردیم .برای ما که خیلی خوب بود 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ما سنتی بود .خودمون صنعتیش کردیم😂😂اومدن خواستگاری بابام قبول نکرد سه سال باهم دوست شدیم وبعد ازدواج کردیم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

ازدواج شنیدید میگن مثل یه هندونه ی دربسته میمونه واقعا هم همینطوریه ،خیلی وقتا چند ماه یاچندسال هم باهمید اما هنوز اونطور ک باید همدیگه رونمیشناسید،خیلیا ازدواج سنتی کردن والان ب معنای واقعی کلمه خوشبختن ،خیلیاهم چندین وقت باهم بودن ووقتی ب هم رسیدن فهمیدن ک هیچی ازهم نمیدونن،من طرز فکرم اینه ک ازدواج سنتی بهتره چون ازاین شناخت های قبل ازازدواج چیزایی دیدم وشنیدم ک باعث شد این فکرروداشته باشم خودم هم کاملا سنتی ازدواج کردم وخوشبختم خداروشکر

عشقم پسریم 😍😍😍
البته توی دوستی هم نمیشه کامل طرفتو بشناسی اما باز شناختت بیشتر از ازدواج سنتیه با احترام، من با ا ...

دقیقا ما اینجا فقط نظرامونو میگم کسیم به حرفه ما اینجا زندگیشو عوض نمیکنه درسته تو دوستیم نمیشه شناخت اما با چندتا سئوال میفهمی یارو کیه

خب شناختو از کجا پیدا کنم قبول دارم اوناییم دوست بودن ازدواج کردنم بازم مشکل دارن ولی ازدواجه سنتی ب ...

معمولا ازدواج سنتي اينجوريه كه شما بيشتر از اينكه طرف رو بشناسي خانوادشو ميشناسي چيزي كه ممكنه توي دوستي براي شما پيش نياد يني اينكه با طرف دوست بشي ولي خانوادشو نميشناسي اين يك امتياز براي ازدواج سنتي محسوب ميشه بعد هم مثلا براي ما اينجور بود اون مثلا اقا كه ميومد خواستگاري اگر خانواده ي من از همه نظر قبولش كردن و خانوادش خوب بودن ي مدت مثلا با دامادمون رفت وامد ميكرد و اينا در حد سه ماه چهارماه تا كامل اخلاق طرف بياد تو دستش ...ديگه نظر قطعي ميداديم البته ما اينكارو ميكرديم به طرفم نميگفتيم ولي كلا از نظر من ازدواج ي جوري مثل قسمته بايد به خدا توكل كني فقط همين