2821
2789
عنوان

پسرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 29 پست
بعضی وقتا پرت کردن. حواسش مؤثر اما بیشتر اوقات نه  حشره کش یه نمونش بود تو چیزای دیگه هم لجباز ...

عیب نداره بچس دیگه به نظر من که خیلی باهاله خوشبحالت شوهر من بچه نمیخواد😐

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیش فعال نیست???

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

حالا بچه جاریم مثل این که یه پیر مرد عاقل و بالغه برا من زر زر میکنه فقط گریه ااونو تا حالا ...

بچه تو طبیعی تر باهوشتر و خیلی زودتر بزرگ میشه یهو به خودت میای یک پسر ۱۵ ساله داری که مثل ۲۰ ساله ها رفتار میکنه و بی نهایت خلاق و فعال این حرف و یادت باشه یک روز یک زن تو نی نی سایت بهت زد

خداروشکر
بچه تو طبیعی تر باهوشتر و خیلی زودتر بزرگ میشه یهو به خودت میای یک پسر ۱۵ ساله داری که مثل ۲۰ ساله ه ...

خدا از دهنت بشنوه

دست تنها تو شهر غریب از زندگی سیرم کرده

الان که داشتم خونه رو تی میکشیدم کل مساحت خونه رو مثل گربه دنبال تی دویده

خدا از دهنت بشنوه دست تنها تو شهر غریب از زندگی سیرم کرده الان که داشتم خونه رو تی میکشیدم کل ...

وای قربونش برم . میدونم سخت اما این حرفم و یک جا بنویس . در اینده با بچه جاریت قابل قیاسم نیست

خداروشکر
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز