2821
2789
عنوان

پسرم ...

259 بازدید | 29 پست

سلام عزیزان

پسرم 5 سالشه 

چند وقتی  بد جور لجبازی می کنه 

حرف گوش نمیده 

این یه نمونشه :

اسپری حشره کش رو برداشته و شروع کرده زدن هر چه قدر با ملایمت بهش میگم کارت اشتباهه فایده نداره مجبور شدم داد بکشم و تهدید کنم بعد میگه ببخشید و دوباره چند دقیقه بعد یه لجبازی جدید داره 

چی.کارش کنم ؟

با پسر ۵ساله منطقی حرف میزنی؟😐حواسشو پرت کن جای دیگه حشره کش رو از دستش بقاپ

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سنِ ۵ تا ۷ سن لجبازی مخصوصا پسرا 

حواسشو پرت کن برو یک کاری کن که مثلا خیلی دوست داره مثلا بگو میخوام برم پاپ کرن درست کنم دوست داری ببینی. بعد اون وسیله رو جمع کن

خداروشکر

وقتی داره یه کار اشتباهی میکنه خودش نمیدونه اشتباه.به خاطر لجباز بودنش چون شما میگی نه بدتر میکنه

وقتی حشره کش رو میزد به جای اینکه بگی اینکارو نکن بگو مامان جان بریم تو حیاط یا تراس حشره کش رو بزن.سریع حرف گوش میده و بعدش خسته میشه اون کار از سرش میفته

بچست و میخواد تجربه کنه.به جا تهدید کردن و داد زدن و نهی کردن یه جایگزین براش نشون بده

یا اگه میگی براش مضره سریع یه داستان بهش بگو.بگو یه پسره از حشره کش استفاده کرد و مریض شد و این حرفا

بچه ها زودباورن

‌کار بدو با جدیت برخورد کن

اسپری حشره کش ملاطفت نداره چون واسه بچه سمه

همون موقع خشونت بخرج میدادی

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

پسرمن ۴ سال و سه ماهشه اینجوریه، معذرت خواهی میکنه دوباره انجام میده هر چی سعی میکنم ملایم باشم دیگه یه وقتایی کنترلمو از دست میدم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ۹ماهه منم زندگیمو از دماغم آورده 

با بچه جاریم هم سنن

اون هیچ کدوم از وسایل خونشوجا به جا نکرده

من خونه رو از دستش تخلیه کردم تقریبا

انقدددر که دست درازه 

هی قل میخوره کله ش اونور اینور میخوره

میخوام بمیرم از دستش

با پسر ۵ساله منطقی حرف میزنی؟😐حواسشو پرت کن جای دیگه حشره کش رو از دستش بقاپ

بعضی وقتا پرت کردن. حواسش مؤثر اما بیشتر اوقات نه 

حشره کش یه نمونش بود تو چیزای دیگه هم لجبازی داره

بعضی از رفتارها مال یه مرحله از رشد وقتی این رفتارها رو نشون می دن مشخص می شه که وارد اون مرحله از رشد شده شما سعی کن وقتی این رفتارها رو نشون می ده بهشون اهمیت ندی بها ندی ولی در عوضش وقتی رفتار خوبی نشون می ده تشویقش کنی