2777
2789
عنوان

بارداریییی

179 بازدید | 19 پست

سلام 

دوستان من باید۲۱ پریود میشدم ولی ۶ روز از موعد پریودیم گذشته نشدم ولی حالاتشو دارم کمر درد برم از خون نشون میده بارداری؟یا باید چن روز دیگه بگذره 

اخرین رابط جهت بارداری ۱۸ همین ماه بوده

زیبا ترین هندسه زندگی این است پلی از امید بسازی بالاتراز دریای ناامیدی

کی همچین حالتی داشته باردار بوده ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بی بی چک اعتباری نیست طبق چیزایی ک از نی نی سایت خوندم

شما بی بی زدی یا از خون دادین متوجه شدین

اگه باردار باشم باید بلا فاصله برم پیکش دکتر برای تشکیل پرونده نیاز فوری سونو هم برم چه ازمایشاتی نیازه برای بچه  من اولین تجرمه نمیدونم 

به بی بی چک اعتباری نیست طبق چیزایی ک از نی نی سایت خوندم شما بی بی زدی یا از خون دادین متوجه شدین

اینجوریا هم نیس.اگ باردار باشی نشون میده...بی بی چک

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

اتفاقابی بی چک خیلی دقیقه واس من پنج روزبعدازموعدهاله انداخت بزورمعلوم بود روزای بعددوباره گذاشتم پررنگترشدن بی بی بزن 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
کی همچین حالتی داشته باردار بوده ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی استرس گرفتم

منم این حالت ها رو دارم و دکترم گفت بارداری ولی باید چند روز دیگه آزمایش بتا بدم اگر رفته باشه بالا صد در صد میشه بارداریم