2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

160 بازدید | 20 پست

سلام 

من هفته ۷ رفتم سونو بهم گفتن سن بارداری ۵ هفته و  پوچ ولی دو هفته دیگه باید تکرار بشه

امروز بعد ۲ هفته دوباره رفتم یه جای دیگه گفتم طبق سونو قبلی سن بارداری ۷ هفته شده گفت نه ۹ هفته هست و قلب جنین میزنه 

منم برا اینکه بقیه مثل من دچار استرس نشن چون دو هفته کارم گریه بود و استرس داشتم گفتم بیام اینجا بگم شاید جایی که سونو رفتید بد بوده الکی به جنین استرس ندید

خداروشکر

من این تجربه تلخ رو داشتم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.یعنی ۵ هفته فک ساک بارداری بود  ؟؟

من ۳ روز پیش رفتم باید ۷ هفته و دو روزم میبود گفت نه ۵هفته و ۲ روز .بعد گفت احتمالا پوچه😭برو دوهفته دیگه بیا 😕😕یعنی تو سونوگرافی فقط خواستم جار بزنم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
سلام.یعنی ۵ هفته فک ساک بارداری بود  ؟؟ من ۳ روز پیش رفتم باید ۷ هفته و دو روزم میبود گفت نه ۵ ...

عزیزم خوب مشکل منم همین بود البته دیروز از دکتر پرسیدم گفت ۵ هفته فقط ساک هست طبیعیه تو نگران نباش دیگه مثل من

عزیزم خوب مشکل منم همین بود البته دیروز از دکتر پرسیدم گفت ۵ هفته فقط ساک هست طبیعیه تو نگران نباش د ...

خدا کنه پوچ نباش .

شما همون دو هفته گذشت رفتی؟؟ 

من بزار ۱ماه دیگه برم مشکلی نیست؟

من دو هفته کارم گریه بود الان دو روزه نخوابیدم بخاطر استرس تازه ساعت ۸ از دکتر اومدم خونه که فهمیدم سونوی قبلی اشتباه شده بوده 

همون موقع گفتم باید به بقیه هم بگم که دیگه کسی مثل من نشه چون من الان درک میکنم چقدر سخته

خدا کنه پوچ نباش . شما همون دو هفته گذشت رفتی؟؟  من بزار ۱ماه دیگه برم مشکلی نیست؟

من دو هفته و سه روز گذشت رفتم 

منم مثل شما میخواستم بیشتر صبر کنم ولی بخاطر لکه بینی دکتر سونو  اورژانسی برام نوشت گفت حتما زود بده

من دو هفته کارم گریه بود الان دو روزه نخوابیدم بخاطر استرس تازه ساعت ۸ از دکتر اومدم خونه که فهمیدم ...

با بی دقتیشون نمیدونن چکار میکنن نمیدونن با اشتباهشون چه به روز آدم میارن .مال منم سونوگرافیه داشت با دستیارش درباره مریض قبلی حرف میزد حتی به جا ۹۹ نوشته بود۹۸ تاریخ زایمانو