2777
2789
عنوان

انگل

1557 بازدید | 11 پست

بیاید کمک شوهرم انگل داره شیش ساله یه ماهه پیش بهم گفت دکتر هم نمیره خودشم لاغره نه اینکه مردنی باشه ها ولی لاغره چیکار کنم کرماش بمیره

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه سریع وتضمینی

چن روز صب ناشتا سرکه طبیعی بخوره

یا از پایین تزریق کنه

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
چه جورتحمل کرده ابن همه مدت ولی شنیدم یکی ازاعضای خانواده داشته باشه همه میگیرنا

نه بابا من ک راضیم شوهرم قد خرس غذا میخوره شبیه مانکن هاست حالا من یکم زیاده روی کنم درجا چاق میشم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
قرص مبندازول 100از داروخانه بگیر جویدنیه تا سه شب بخوره بعد از دو هفته دوباره تکرار همه اعضای خانوا ...

دقیقا نمیدونم ک انگلش از چه نوعیه فقط یه بار خیلی ببخشید شیش ساله پیش تو دستشوییش دیده بعد اون دیگه دیده نشده

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
دقیقا نمیدونم ک انگلش از چه نوعیه فقط یه بار خیلی ببخشید شیش ساله پیش تو دستشوییش دیده بعد اون دیگه ...

عزیزم همینو بخر بهش بده خوب میشه من پسرم داشت ازمایش میبردم نشون نمیداد طب سنتی سرکه هم گفت بخور من و پدرش خوردیم فایده نداشت تا این قرصو خوردیم نجات اومدیم همممه تون بخورید ضرر نداره 

با دکتر داروخانه مشورت کن مطمئن شی

علائمش چیه از کجا میگی انگل داره

لاغری شکم درد خارش پشت

عزیزم همینو بخر بهش بده خوب میشه من پسرم داشت ازمایش میبردم نشون نمیداد طب سنتی سرکه هم گفت بخور من ...

شکمش درد میکنه و لاغره ولی البته دیگه زیاد مهم نیست ب من چه ربطی داره

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆