2821
2789
عنوان

سویق

152 بازدید | 15 پست

سلام کسی هست بدونه سویق چقد روی وزن بچه ها تاثیر داره دخترم وزنش خیلی خیلی کمه نمیدونم چکارکنم یه ماهم هست دارم سویق میدم هنوز وزنش نکردم اگه تجربه دارید ممنون میشم بگید

چندماهشه دخترت؟؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وزن تولدش چقدر بود؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من خریدم سویق کودک۲۵تومن ولی هنوزاستفاده نکردم راستش نمیدونم طرز استفادش چجورهوارچه ماهی میشه فقط اسمش شنیدم منم خریدم راهنماییم کنید

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
من خریدم سویق کودک۲۵تومن ولی هنوزاستفاده نکردم راستش نمیدونم طرز استفادش چجورهوارچه ماهی میشه فقط اس ...

✅ طریقه مصرف سویق و یا سرلاک

♻️(سویق و یا سرلاک) برای نوزادان 6 الی 8 ماه
از یک ق چ شروع میکنین و کم کم میرسونین به یک ق م
میتونین در دو وعده یکی صب یک ق چ بدین و یکی بعد نهار و یا شام یک ق چ
همراه با شیر و شکر و یا شیره  که باید شیرین کننده بزنین

♻️8 ماه تا یکسال
از یک ق چ شروع کنین و کم کم برسونین به یک ق غ
و اینم میتونین تو دو وعده یکبار صب یک ق م پر بدین و یکبار بعد غذا یک ق م پر

♻️ بالای یک سال تا 3 سال
هر روز صب یک قاشق غذاخوری سرپربا شیرو عسل و یا شیره
میتونین تو سه وعده هر سری یک ق م پر بهش بدین

♻️کودکان بالای 3 سال تا 7 سال یک قاشق غذاخوری سرپر با شیرو عسل و یا شیره
میتونین تو 3 وعده هر سری یک ق م و نیم بهش بدین

♻️افراد بالای 8 سال روزی دو قاشق غذاخوری سر پر با شیرو عسل و یا شیره

♻️مامانای باردار و عزیزانی که میخوان لاغر شن دو الی سه ق غ باشیر کم چرب صب ناشتا میل کنند و عزیزانی که میخوان چاق شن بعد غذا میل کنند و اینم میتونین تو دو یا 3 وعده هر وعده یک ق م باشیر و یا ابمیوه و عسل و ... میل کنین  

💠مامانای گل اگه نی نی تون با شیر نخورد سویق و یا سرلاک رو میتونین با ماست با فرنی و بیسکوییت مادر و یا بصورت حلوا و یا خاگینه و کوکو و سوپ و یا بصورت کیک درست کنین و بدین کوچولوتون نوش جان کنه یعنی میتونین مخلوط هر غذایی که بچتون دوس داره بکنین اصلا مانعی نداره

⚠️مامانای عزیز بهتر است چن روز  اول با یک قاشق چایخوری شروع کنین و کم کم برسونین به قاشق گفته شده

⚠️اگه میخواین سویق رو تو سوپش اضافه کنین بهتره موقعی که زیرشو خاموش کردین اضافه کنین چون سویق ها پخته شدن و نیازی به پخت مجدد ندارن

⚠️لطفا سویق رو تو هر غذایی که هر روز میدین اضافه نکنین چون کودک زده میشه و نمیتونه طعم غذاهای دیگه رو بچشه

⚠️میتونین یکبار صب که بهش سویق دادین عصر هم با سویق حلوا درست کنین و کنجد و نارگیل و مغزیجات و شیره و ... اضافه کنین بدین بهش

بردمش فایده نداره روش اثرنمیکنه

بچه ایی که اینجور لاغره دیگه هرکاری کنی نمیشه پسر داییم چهارسالشه دوازده کیلوئه بخاطر نخوردن دیگه داره موهاش میریزه ویتامین به بدنش نمیرسه همه‌جا بردتش هرچی داروداده اشتهاش درست نمیشه عادت کرده به نخوردن

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫