راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله عزیزم من تزریق کردم هر دو تا لبمو کلا 1 سی سی زدم. تکنیک کسی که برات تزریق رو انجام میده خیلی مهمه اگر نمیخوای اردکی بشه و حالت طبیعی پر داشته باشه حتما برو یه کلینیک معتبر یه مارک خوب تزریق کن. روزی هم که تزریق کردی نوشیدنی داغ نخور و لبتو هم مرطوب کن. من خودم کلینیک ماهورا انجام دادم خیلی راضی بودم. یه ماه دیگه هم برای تمدیدش میرم
لب خیلی تو زیبایی تاثیر داره اگر میخوای ژل تزریق کنی حتما باید بری پیش یه دکتر کار درست من خودم کلی گشتم تا دکتر خواجوی رو پیدا کردم واسه تزریق ژل رفتم پیشش خیلی خوب و طبیعی شده
من ژل ژوویدرم زدم خیلی راضیم اتفاقا منم فقط لب بالامو می خواستم بزنم چون لب پایینم خوب بود. دو بار هر دفعه نیم سی سی به لب بالام زدم خیلی خوب شد. سالی یک بار هم میرم تمدید هر دفعه باز نیم سی سی. من دفعه اول کلینیک نیل زدم سمت شهرک غرب خیلی خوب بود ولی الان رفتم شهرستان و همونجا زدم یک بار.
دکتر سعید عاشوری تو اهواز خیلی معروفه. تمام فامیلای ما واسه کارای زیبای به ایشون مراجعه می کنند. همه هم راضی هستند و میگن ماندگاری کارشون بالاست. من خودمم واسه تزریق ژل صورت به ایشون مراجعه کردم راضیم