2777
2789
عنوان

شما هم این پیام رو ب همسرتون بدیم ببینید چی جواب میده+عکس گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 29254 بازدید | 635 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
پزوووو لعنتی خوش شانس     عشقتون همیشگی    

ههههههههه نمیتونم بگم قابل نداره چون شدیدا قابل داره

قربونت گلی ایشالا تو هم با یه ممد واقعی خوشبخت شی

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
2805
یعنی شوهرت دوس دختر داره؟😓 چرا نمیتونم درک کنم

چرا گلم نمیتونی درک کنی کم تو این سایت تاپیک میزنن درموردش مگه میشه خانومی با این درد مشکلی نداشته باشه 

خواهش میکنم بیشتر از این یاداوری نکن به این خانم بهتره بزاریم حداقل موقتی تو این تاپیک فراموش کنه مشکلش رو 🌹

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
2801