2777
2789
عنوان

قرص واژینال

1887 بازدید | 12 پست

سلام .من دو روزه از قرص واژینال نیستاتین استفاده میکنم .اصلا قرص دفع نمیشه نه پودری و مایع اصلا هیچ ترشحاتی هم ندارم.باردار هم نیستم...

کسی بوده که اینجوری شده باشه؟

شب میذاری میخوابی دیگه 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من استفاده نکردم ، اما قرص واژینال استفاده کردی وقتی دفع نشره نشون دهتده جذبشه، انشالله برات مفید با ...

واسه عفونت قارچی هستش 

ببخشید آخه میدونین وقتی که دست میزنم هنوز سرجاشه جذب نشده 

خب باید به صورت پودری دفع بشه که نمیشه

آب میشه پودر نمیشه 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

واسه عفونت قارچی هستش  ببخشید آخه میدونین وقتی که دست میزنم هنوز سرجاشه جذب نشده

مگه عمقی نمیذاری؟

سرچ کن طریقه استفادشو تو نت، شاید درست استفاده نکردی شایدم درسته و شما زیادی نگرانی

طریقه استفادش همینطوره ولی میگم شاید بازم باید عمیق تر استفاده کنم 

فقط میترسم جذب نشه هی قرصا رو هم بشه مشکل ساز بشه 

طریقه استفادش همینطوره ولی میگم شاید بازم باید عمیق تر استفاده کنم  فقط میترسم جذب نشه هی قرصا ...

نه بابا، محیط رحم مرطوبه و حل میشه، شاید حل شدنش طول میکشه. انقدر حساس نشو و ایراد وبهونه نگیر 😶🙁

طریقه استفادش همینطوره ولی میگم شاید بازم باید عمیق تر استفاده کنم فقط میترسم جذب نشه هی قرصا رو هم ...

منم همین مشکل رو‌دارم‌به‌من گفتن صبح استفاده کنم ولی انگار قرصا رو هم مونده و گیر کرده