2777
2789
عنوان

شک به شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 90 پست

شوهرت یه رفتار عجیب دیگه داره که وقتی باهاش،تماس میگیری یا میخوای سوال پیچش کنی از،موضع،خودش،کوتاه میاد،و برمیگرده خونه یا ازتون حساب میبره یا اینکه چون میخواد خطا کنه کوتاه میاد،

چون اگه حقیقتا میخواست بره بنزین بزنه یا کار،واجبی داشت بخاطر حرف شما که برنمیگرده

استارتر بشین رک حرفاتو بهش بزن،من اوایل حاملگیم چون رابطه جنسی نداشتیم و شوهرم خیلی گرم بود خیلی خیل ...

همسرمن میای دو کلمه باهاش مثل ادم حرف بزنی داد و بیداد میکنه و میپیچونه و اخرم بحثو عوض میکنه...

ادم پشیمون میشه با حرف زدن باهاش

⚡یک عدد بی برق...⚡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت یه رفتار عجیب دیگه داره که وقتی باهاش،تماس میگیری یا میخوای سوال پیچش کنی از،موضع،خودش،کوتاه م ...

دیشب گفتم بریم بیرون با ماشین اول بهونه اورد خستس...بعدم که رفتیم دیدم باک ماشین یکم ازش بنزین کم شده...تابلو بود که قبلا بنزین زده و اصلا قصد بنزین زدن نداشته

⚡یک عدد بی برق...⚡
شايد ميخواسته يه سر به خانواده ش بزنه شايد سر كار دوم ميخواسته بره 

۵ صب سرکار دوم‌مگه داریم🤣

از طرفی ۷ صبحش باید بره سرکار اولش😑

خانوادش شهرستانن

⚡یک عدد بی برق...⚡
اخه ما خونه مامان باباهامون باهم میریم...امکان نداره جدا بریم😔از طرفی نمیخوام خانوادهامون فعلا بفهم ...

خب به خانوادت اطلاع نده فقط سیم تلفن ثابت خونه رو از برق بکش ک زنگ نزنن ضایع شه درضمن بگو میخام شب بمونم اونجا وتو سرکار میری نمیتونی بیای

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
دقیقا...این ندونستنه...این که ندونی چیکار کنی اونم با یه بچه کوچیک بدتره😔

عزیزم انشالله ک اونی ک فکرشو میکنی نیست...خدا بخودت بچت رحم میکنه و نمیزاره زندگیت بپاشه

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

این ک ممکنه با کسی قرار داشته باشه غیر ممکن نیست...اما برا خیــــــــلی از خانما این مشکلات هست...بعضیا رفعش میکنن بعضیام میزارنو میرن..اما خدا نگزره از اون زنایی ک با مرد متاهل رفیق میشن...ما زنا ب خودمون رحم نمیکنیم ک اینجوری میشه...خدا سر خودشون بیاره این بلارو

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
نه من خوابم خیلی سبکه ...بخاطر بچم چون شیر میخوره...با یه تیکه از خواب میپرم😔مطمعنم نرفته

پس خداروشکر از الان جلوگیری کن که فردا خدایی نکرده چیزی نشه ..من در روز ۲۰ بار میزنگم به شوهرم بعضی وقتا میگه آمار میگیری واضح نیگم اره عزیز فکر کن آمار میگیرم اگه کاری نمیکنی جواب بده تا خاطر جنع بشم

عزیزم خیانت خیلی بده برامن اتفاق افتاد دوسال تموم خیانت دیدم و جیک نزدم الانم دارم باهاش زندگی میکنم چون دختر بیگناهم این وسطه.

شکت درسته دوراز جونت احمق و ساده لوح نباش و حرف یه عده آدم ب قول خودشون خوش بین و روشن فکر رو باور نکن

منم اوایل فکر میکردم روشن فکرم و چیزی بروز نمیدادم از شکهام اما بعدش فهمیدم احمق بودم و واقعا چیزهایی وجود داشت ک منو شکسته و پیر کرد

اگر چیزی فهمیدی ب خودشوهرت بروز نده نزاربفهمه فهمیدی چون اون موقع کارهاشو راحت تر انجام میده سعی کن مدرک جور کنی هرکس هم بهت گفت توکل کن انشاالله ک شوهرت آدم بدی نیست گوش نده.مدرک جور کن و ب فکر خودت و بچه هات باش.مرد خوب وجود نداره

فقط خودم و دخترمو عشقه😎😎😎