2777
2789
عنوان

شک به شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 90 پست

عزیزم شما از چند روز قبل هی بهش بگو فلان روز میخوام برم خونه بابام.با مامانت ایناهم هماهنگ کن ولی نرو.که سوتی ندن.بعدش ازانس بگیر دم در وایسا بعدش میبینی بیست دقیقه نشده که رفتی بیرون.شوهرت با خانمه قرار گذاشته میارتش تو خونه تو برو درو قفل کن.زنگ بزن پلیس بیاد....نقشه خوبی کشیدم.خخخخ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه بچم شیر خودمو میخوره نمیتونم بزارمش جایی

ای بابا.نمیتونی کسی رو بفرستی تعقیب همسرت؟

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
چرا همش فکر بد می کنین...شاید کار جدیدی،  کمک به کسی ازین جور کارها داشته نمی خواسته به شما بگه ...

اخه ما هیچیمون پنهونی نبود از هم😐تازه تازه داره این کاراش رو میشه...بعد من حس شیشمم خییییلی قویه...حسم‌میگه پیش یکی میخواس بره حالا اون کی بوده خدا داند

⚡یک عدد بی برق...⚡
عزیزم شما از چند روز قبل هی بهش بگو فلان روز میخوام برم خونه بابام.با مامانت ایناهم هماهنگ کن ولی نر ...

عالی بود😆😆😂😂😂😂

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
عزیزم شما از چند روز قبل هی بهش بگو فلان روز میخوام برم خونه بابام.با مامانت ایناهم هماهنگ کن ولی نر ...

اخه ما خونه مامان باباهامون باهم میریم...امکان نداره جدا بریم😔از طرفی نمیخوام خانوادهامون فعلا بفهمن تا مطمعن نشدم

⚡یک عدد بی برق...⚡

استارتر بشین رک حرفاتو بهش بزن،من اوایل حاملگیم چون رابطه جنسی نداشتیم و شوهرم خیلی گرم بود خیلی خیلی شکاک شده بودم شبا همش گریه میکردم نشستم باهاش حرف زدم دو ساعت،ازش بپرس این رفتارات داره منو ازار میده دلیلش چیه ازش توضیح بخواه،ببین همسر من ی اخلاقی داره اگه سوال پیچش کنم حاظره دروغ بگه تا من دست بردارم بعد دروغش رو میشد میگفت کلافه ام کردی از سوالات مجبور شدم دروغ بگم شاید همسر شماهم اینجوریه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
اخه ما خونه مامان باباهامون باهم میریم...امکان نداره جدا بریم😔از طرفی نمیخوام خانوادهامون فعلا بفهم ...

خوب بگو این دفعه میخوام برم ی شب بمونم مگه اجازه نمیده شب بمونی اونجا