2777
2789
عنوان

پیتزا با marzi 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9389 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بی نظیره با اینکه تازه ناهار خوردم گشنم شد     راستی من همیشه کوکو سبب زمینی رو رند ...

عزیزدلم جات خالی❤️❤️❤️❤️❤️

کوکو سیب زمینی هم نوش جانتون باشه عشقم

خوشحالم که به دردت خورد😍

اینم امتحان کن خوب میشه قطعا باران هم خیلی دوست داره من یه تیکه به آیه دادم خیلی با اشتها خورد😍

.Pain🔥you made me a believer

عزیزدلم جات خالی❤️❤️❤️❤️❤️ کوکو سیب زمینی هم نوش جانتون باشه عشقم خوشحالم که به دردت خورد😍 اینم ...

معلومه عالی شده نوش جونتون

حالا من با سیب زمینی آب پز درست میکنم 

سیب زمینی رو آب پز میکنم و میکوبمش و پهنش میکنم و بعد به همین منوال که شما انجام دادی یا اینکه موادو میزارم بین سیب زمینی ها و تو تابه دوطرفه سرخش میکنم

گاهی سکوت شرافتی داره، که گفتن نداره !!!!
معلومه عالی شده نوش جونتون حالا من با سیب زمینی آب پز درست میکنم  سیب زمینی رو آب پز میکنم و ...

جای شما خالی

وای اینم که گفتی عالی میشه

من بهش میگم توپک سیب زمینی

سیب زمینی پخته رو با نمک و فلفل و پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنم بعد مواد رو میذارم وسطش و توی روغن زیاد سرخشون میکنم خیلی عالی میشه

عزیزدلم جات خالی❤️❤️❤️❤️❤️ کوکو سیب زمینی هم نوش جانتون باشه عشقم خوشحالم که به دردت خورد😍 اینم ...

اره حتما درست میکنم .وحتما میدم بهش.

من تا حالا سس وپنیر پیتزا به باران ندادم.

ولی فکر کنم دیگه بتونه پنیر پیتزا بخوره.

میدم بهش انشااله.

مرسی بابت رسپی عالیت.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
فدای شما😍 باعث افتخارمه که تاپیک هام رو دنبال میکنید🥰

سلام گلم،خوبی؟ این پیتزا نیاز به فرنداره؟؟؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اره حتما درست میکنم .وحتما میدم بهش. من تا حالا سس وپنیر پیتزا به باران ندادم. ولی فکر کنم دیگه بت ...

نوش جانش

منم هنوز به آیه ندادم تصمیم هم ندارم فعلا بدم

دیروزم از گوشت و قارچ و سیب زمینیش براش لقمه گرفتم پنیراشو جدا کردم😂

سلام گلم،خوبی؟ این پیتزا نیاز به فرنداره؟؟؟

سلام گلم

نه دیگه توی تابه درست میشه

توی عکسام مشخصه من توی وک درستش کردم دست آخرم دم کنی گذاشتم درش

شما اگر میخوای سیب زمینی زیرش خیلی ترد و کرانچی بشه دم کنی نذار

من دم کنی رو گذاشتم تا پنیرا اب بشن و دست آخر دم کنی رو برداشتم و شعله رو یه گازش دادم و خاموش کردم تهش هم ترد شد😂

دست و بالت درد نکنه مرضی جون😋میزارم تو برنامه که یه روز درستش کنم امروز ناهار کوکو سیب زمینی درست کردم از همونایی که شما درست کردین 😊ممنونم بابت تاپیک های خوشمزت عزیزم😘😘😘

دست و بالت درد نکنه مرضی جون😋میزارم تو برنامه که یه روز درستش کنم امروز ناهار کوکو سیب زمینی درست ک ...

عزیزدلم نوش جونتون🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

سلام گلم نه دیگه توی تابه درست میشه توی عکسام مشخصه من توی وک درستش کردم دست آخرم دم کنی گذاشتم در ...

ممنون گلم😘😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
نوش جانش منم هنوز به آیه ندادم تصمیم هم ندارم فعلا بدم دیروزم از گوشت و قارچ و سیب زمینیش براش لقم ...

تو اولین فرصت درست میکنم.مرسی گلم.

ولی مرضی ما حساسیما.من خیلیا رو میبینم میدن.

من الویه درست میکنم بعد به باران سیب زمینی پختهو مرغ وتخم مرغشو فقط میدم.بعد میگه مامان چرا شبیه غذای شما نیست

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
تو اولین فرصت درست میکنم.مرسی گلم. ولی مرضی ما حساسیما.من خیلیا رو میبینم میدن. من الویه درست میکن ...

خوب میکنی

مایونز خوب نیست هموز براشون

میتونی براش مایونز بدون تخم مرغ بخری بر پایهء نشاسته اس