2777
2789
عنوان

پیتزا با marzi 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9389 بازدید | 126 پست

نوش جون مرضی جون...حالا من جوری دیگه درستش میکنم...سیبزمینی رو خلال میکنم...سرخ میکنم میزارم کف بعد لایه لایه ذرتو قارچ و فلفل دلمه و کالباس و پنیر میزنم😃اینم امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه

در من انگار کسی در پی انکار من است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به😍😍😍 همسر من از میگو متنفره😐

وای عالی وبی نظیره،خودمون ودوتاپسرای کوچولوم عاشقشیم،میگوی پاک شده روحدود نیم ساعت تومایعی که از آرد وتخم مرغ ،زعفران ،ادویه وپیکینگ پودر تشکیل شده میزاریم وبعد توروغن زیاد سرخ میکنیم،خییلی ترد وخوشمزس

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من این  روش رو توی نت هم دیده بودم ولی با سیب زمینی حلقه ای  

راستی هنوز  واسه دخترت جدا غذا  می پزی ؟ 

سوپ بلدرچین چطوریاست ؟! با سوپ سیر میشه ؟! 

اون کاسه جفت سوپ چیه  ؟؟؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

حالا امروز چی داشتی مرضی  ؟! 😅وای عاشق این تاپیکاتم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نوش جون مرضی جون...حالا من جوری دیگه درستش میکنم...سیبزمینی رو خلال میکنم...سرخ میکنم میزارم کف بعد ...

سلام عزیزم

به به خیلی هم عالی

حتما امتحان میکنم

ممنونم گلم

.Pain🔥you made me a believer

وای عالی وبی نظیره،خودمون ودوتاپسرای کوچولوم عاشقشیم،میگوی پاک شده روحدود نیم ساعت تومایعی که از آرد ...

من خودمم خیلی دوست دارم

هر موقع میخریم من کنار ماهی سرخ میکنم و فقط خودم میخورم همسرم لب نمیزنه میگه حتی از قیافه اش هم بدم میاد😔

دخترمم اصلا غذای دریایی رو لب نمیزنه😐

من این  روش رو توی نت هم دیده بودم ولی با سیب زمینی حلقه ای   راستی هنوز  واسه دخترت ...

نه واسش جدا غذا نمیپزم اما غذاهای خیلی سرخ شده و پنبر دار رو بهش نمیدم 

روزایی که فست فود یا غذاهای خیلی اسپایسی و سرخ شده یا کنسروی داریم براش جدا میپزم

آره سوپش خیلی غنیه سیر میشه

نصف بلدرچین رو اول با آب و کمی نمک میذارم 5 دقیقه قل بزنه بعد میشورمش و زودپز رو هم میشورم 

بعد بهش 1 لیوان اب و جو پرک و بلغور گندم و 1 قالب عصاره قلم و کمی نمک و زرد چوبه و دارچین و 1 قاشق عدس نیم پخته شده و 1 گوجه خرد شده و 1 قاشق جعفری ساطوری اضافه میکنم و توی زودپز 45 دقیقه میذارم میپزه بعد استخونای بلدرچین رو جدا میکنم و میدم بچم میخوره

اونی که کنارشه ماست هست روش سویق سنجد و کنجد پودر شده و نعنا ریختم 

بعد از غذاش بهش میدم

وای بی نظیره با اینکه تازه ناهار خوردم گشنم شد

راستی من همیشه کوکو سبب زمینی رو رنده ریز میکردم.اما چندشب پیش با روش سما درست کردم عالی شد...

دستت طلا

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.