2777
2789
عنوان

مامانا کمممک😢😢

73 بازدید | 12 پست

برای دخترم واسه بار اول سوپ پختم اصلن نخورد همش عق زد.توش سیب زمینی هویج برنج اندازه بند انگشت ماهیچه انداختم بعد که پخت با میکسر زدم.چیکار کنم؟چه سوپی بدم که دوست داشته باشه.توروخدا اگه تجربه یا راهکار یا دستور سوپی دارین بدین

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه رو زور نکن پسر من ماه اول شروع کمکی روزی یه قاشق مینداخت ازخوشحالی بال درمیاوردم الان ۸ماهه س یه بشقاب میخوره فقط زور نکن که بدش میاد

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
چند وقتشه؟  نمک زدی خودت خوردی مزه داشت؟

5 ماه 11 روزشه به خاطر رفلاکس دکتر گفت کمکی زودتر شروع کردم.از پایان 4 ماهگی لعاب برنج حریره بادوم بیسکویت مادر دادم.اصن نمک نزدم.آخه گفتن نزنید خوب نیست

بچه رو زور نکن پسر من ماه اول شروع کمکی روزی یه قاشق مینداخت ازخوشحالی بال درمیاوردم الان ۸ماهه س یه ...

دستور پختی که دوست داشته باشن ندارید

5 ماه 11 روزشه به خاطر رفلاکس دکتر گفت کمکی زودتر شروع کردم.از پایان 4 ماهگی لعاب برنج حریره بادوم ب ...

فرنی با نشاسته و حریره بادام بهش بده، اول انگشت بزن توش و بزار رو زبونش یواش یواش زیادش کن

خدای مهربونم شکرت
بچه رو زور نکن پسر من ماه اول شروع کمکی روزی یه قاشق مینداخت ازخوشحالی بال درمیاوردم الان ۸ماهه س یه ...

چیزایی که یکم طعم شیرین دارن خوب میخوره.حریره بادامشو یه کاسه پر میخوره

خانمامهربونم کسی چله زیارت عاشورا نمیخواد ب نیابت بخونم

انشالله که زود به خاجتتون برسین

هزینشم۱۰۰میگیرم 

خیلی ب کمک احتیاج دارم 

الهی که گرفتا 

رنشین

ختم چله انجام میدم هرچی که بگین خیلی نیازمند کمکم التماس دعا
5 ماه 11 روزشه به خاطر رفلاکس دکتر گفت کمکی زودتر شروع کردم.از پایان 4 ماهگی لعاب برنج حریره بادوم ب ...

خب الان چیزای محدودی میتونی بدی همون کره رو بریز تو سوپش تو فرنی و حریره ش هم اگه دکتر اجازه میده یکم سیب یا موز رنده کن بریز بچه ها اینجور طعمارو دوس دارن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر