2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
آخه اگه باج ندیم صدای برادرم درمیاد خداشاهده مامان من تا الان براش اندازه 100میلیون طلا گرفته با این ...

خب همین دیگه والا منم باشم صدامو ببرم بالا همه حساب ببرن اینکارو میکنم اونم میدونه چکار کنه یه کلام بگن برو هر کی دوست داری بگیر کلا ما عروسی نمیایم کلا دیگه باهات کار نداریم ببین چقدر خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین دیگه والا منم باشم صدامو ببرم بالا همه حساب ببرن اینکارو میکنم اونم میدونه چکار کنه یه کلام ...

اتفاقا مامانم الان میگه ما نمیایم محضر برو خودت عقد کن وقتی مارو آدم حساب نمیکنی چرا بیایم محضر

اتفاقا مامانم الان میگه ما نمیایم محضر برو خودت عقد کن وقتی مارو آدم حساب نمیکنی چرا بیایم محضر

بگه ما کلا به زن گرفتن کار نداریم وظیفه داشتیم ترو بزرگ کنیم به اینجا برسونیم برو خودت کار کن خونه تزدیک مادر زنت بگیر بخدا فردا عروسه ومامانش جفت میشن اصلا نمیگه شوهرم پدر ومادرم داشته اگرم بابات خونه خرید به اسم خودش بخره که دور بر ندارن خیلی خوشبحالش نشه

به قرآن هیچی تا حالا چند بار گفته نمیخوامت برادر من دست بردار نیست تا حالا چند بار در خونشون به روی ...

لابد ناز میکنه میگ‌نمیخوامم....شایدم بهونه اشه داداشتو نمیخواد میخواد از سرخودش وا کنه

.......
بگه ما کلا به زن گرفتن کار نداریم وظیفه داشتیم ترو بزرگ کنیم به اینجا برسونیم برو خودت کار کن خونه ت ...

باورت میشه ما فکر میکردیم تک دختره ولی دیروز فهمیدیم 4تا خواهر و دو تا برادر دیگه هم داره شغل برادرم خداروشکر خوبه درآمدش خوبه ولی به قول تو باید خونه به اسم بابام باشه

لابد ناز میکنه میگ‌نمیخوامم....شایدم بهونه اشه داداشتو نمیخواد میخواد از سرخودش وا کنه

الان میگه خونه رو بگیر بعد جوابم مثبته الان بابامو و داداشم رفتن خونه ببینن آخه پنجشنبه عقده