2777
2789
عنوان

نظرتون راجب غیرت چیه؟این فیلمو ببینید.

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 116 پست

مثلا چرا نباید خانوما بلوز شلوار مناسب بپوشن یا تیشرت و تاپ.

چرا نباید دوچرخه سواری کنیم‌ چرا نباید موتور سواری کنیم. 

اینا لذت های کوچک زندگی هست که ما ها ازش محروم شدیم متاسفانه.

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اگ. زن یا دختر جامعه درست رفتار کنه  مشکلات کمتری پیش میاد ن اینکه هرچی دلشه بپوشه هرجور دلشه ...

زنان_علیه_زنان#

هیچ مردی بزرگ تر زنش محسوب نمیشه

کسی هم بردهء شوهرش نیست که زنجیر ببندن به پاش

اینهمه مرد سالم هستن که عاشق زن و زندگیشونن و زناشون هم شان و شخصیت خودشون رو حفظ میکنن و خوشبختن

لازم نیست کسی برای کسی تصمیمات یک طرفه بگیره و تعیین تکلیف کنه

تازگیا بعضی بیمارای روانی به خودشون لقب غیرتی میدن🥴

.Pain🔥you made me a believer

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس پنهان خانوما اجازه میده همیشه کوتاه بیان از حق اولیشون به نام آزااادی.

دقیقا چرا؟چون اگه حرف بزنه اسم سلیطه بی حیا  و خراب...بهش نسبت میدن!

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

دقیقا ...تا زنی بخواد از حقوقش دفاع کنه اسمش میشه هرزه و سلیطه و ...

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
چیو با چی مقایسه میکنید!خنده داره!!

خو مگه بده یکم بخند جییگر واسه پوستت خوب بید

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
یعنی همه ی مشکلات جامعه ب خاطر زنه؟نه اینا چیزایین ک از بچگی توذهن ما کردن..اگه ب تحریک شدنه زنام نی ...

مطمن باشید ما وحتی اقایون اگ لباسمونو درست انتخاب کنیم

نیازی ب شنیدن حرفای بقیه نیس

جفت مسولن

من خانومو مثال زدم چون طرف صحبت شما با خانوماس

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  

من این فیلمو کامل دیدم اینقدر حرص خوردم که نگو... 

به نظر من احترام گذاشتن به نظر هم واقعا خوبه و باید باشه اما این که یه نفر یه آدم دیگه رو به حدی محدود کنه که نتونه تو جامعه ظاهر بشه و اسمشو بزار غیرت اصلا درست و انسانی نیست.. اگه حق هر کاری رو از یه آدم بگیرم چطور اطمینان داشته باشیم وقتی شرایطش فراهم شد و ما بالای سرش نبودیم اون کارو انجام نمیده.. مثل اینکه یه مرد به زنش اجازه نمیده که با مرد غریبه حرف بزنه اما همین زن وقتی شوهرش نیست با مردای دیگه خودمونی میشه چرا چون عقده کرده و میخواد خودشو تخلیه کنه در مورد مردا هم همینطور زنی نمیزاره شوهرش با پیرزن همسایه سلام علیک کنه و وقتی مرد چشم زن رو دور می بینه با دختری که همکارش گرم میگیره.. چرا ؟ چون پیش خودش میگه وقتی از نظر زنم من میتونم یه پیرزنو تحریک کنم چرا یه دختر جوون رو نتونم تحریک  کنم .. از نظر من هر چی به طرف مقابل در این مسائل حساس بشیم نتیجه عکس میگیریم یا اینکه فاصلمون از هم زیاد میشه

به لطف خدای مهربون، همسر من خیلی با غیرته... خیلی... هرگز حاضر نیست ناراحتیمو ببینه، همیشه ازم میخواد اون کاری که دوست دارم انجام بدم، توی خونه خیلی بهم کمک میکنه، در هر شرایطی حتی دلخوری و بحث با نهایت احترام با من صحبت میکنه، از پیشرفتم تو جامعه خوشحال میشه و همیشه تشویقم میکنه، بعد از هر رابطه زناشویی ازم تشکر میکنه و ....

کاش تمام مردها و زن ها یاد میگرفتند که غیرت یعنی چی...

چون تو فرهنگی که بزرگ شدیم فقط بهمون یاد دادن گذشت کنیم اما تعریف درستی از گذشت بهمون یاد ندادن اینجا از خودگذشتن رو تعبیر گذشت میدونن ولی معنی واقعی گذشت چیز دیگه ایه!همه این مسائل به نوع تربیت و فرهنگی که توش زندگی کردیم ربط داره به تربیت مادری که از اول دخترش رو جنس ضعیف و نوع دوم دونسته و این باور رو تا ابد در ذهن دخترش پرورونده

زنان_علیه_زنان# هیچ مردی بزرگ تر زنش محسوب نمیشه کسی هم بردهء شوهرش نیست که زنجیر ببندن به پاش ...

منم با بیمارای روانی وگیر دادنای الکی مخالفم... 

.تاکید میکنم الکی

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
من با حجاب اجباری موافق نیستم ولی با این هم موافق نیستم که طرف هرررچی دلش میخواد بپوشه و بیاد بیرون. ...

حجاب اجباری خوب نیست همونطور ک یه سری لباسا فقط برای روسپیاست و برا بقیه خوب نیست...

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞