2821
2789
عنوان

شوهرمم...😔😕

466 بازدید | 27 پست

دیروز ی جرو بحث خفن با شوهرم داشتم که نزدیک بود به کتک کاری بکشه امروز میخواستم برم آرایشگاه برا اصلاح صورت بهم گفت بعداز ظهر برو که صورتتم آرایش کنه اخه شب هفته خواهرشه من موهام کوتاه میخوام جمعش کنم تو گیر بعد صورتم آرایش داشته باشه بعد موهام تو گیر زشت نیست از ی طرفم دلم نمیاد زیاد بندازمش تو خرج برا ی دو ساعت جشن 

به به. چ جر و بحث باحالی. 

ما باشیم. دیگه . جشن و ارایشگاه و همه یا کوووووفتمونه.. یا تعطیل.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب هفته چیه؟؟؟ جشنه؟ ما‌ دور از جون‌ فقط شب هفتم‌ عزا داریم که آرایش نمیخواد طبیعتا

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
شب هفت که واسه مرگ و مردن دور از جون

نه عزیزم مال زایمانه 🤣🤣

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

برو ارایشگاه‌ دیگه وقتی‌ شوهرت راضیه کاسه داغ تر آش نشو

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
2790
2823
2791
2779
2792