2777
2789
عنوان

در خواست دعا

81 بازدید | 18 پست

شب ولادت دردانه آقا علی بن موسی الرضاس 

التماس دعا دارم عزیزان

برای حاجت رواییم 

یه بار از ته دل بگین 

یا علی بن موسی الرضا به جان جوادت ادرکنی

خیلی دعام کنید عزیزان 

الهی به حق این شب عزیز حاجت روا و خوشحال شیم

من برم حرم برای همه نی نی سایتی هادعامیکنم اونایی ک بچه دارنشن بچه داربشن خدا همه جووونهاروخوشلخت بکن 

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انشاالله همه حاجت روابشن. دعا کنید نی نیم سالم باشه تکون نمیخوره دارم گریه میکنم خدایا معجزتو ازم نگیر 😭😭😔😔

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
انشاالله همه حاجت روابشن. دعا کنید نی نیم سالم باشه تکون نمیخوره دارم گریه میکنم خدایا معجزتو ازم نگ ...

وای عزیزم غصه نخور ایشالا که چیزی نیس از کی تکون نمیخوره؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
من برم حرم برای همه نی نی سایتی هادعامیکنم اونایی ک بچه دارنشن بچه داربشن خدا همه جووونهاروخوشلخت بک ...

عزیزم دعا کن منو عشقمم بهم برسیم من از امام رضا معجزه میخوام تو زندگیم پدرش نمیزاره دعا کن راضی شه😢😢

خیلیییییی التماس دعا دارم عزیزم

عزیزم دعا کن منو عشقمم بهم برسیم من از امام رضا معجزه میخوام تو زندگیم پدرش نمیزاره دعا کن راضی شه😢 ...

انشاالله هرچی قسمته بشه

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
وای عزیزم غصه نخور ایشالا که چیزی نیس از کی تکون نمیخوره؟

نمیدونم الان چندروزه حرکتاش ضعیفه ولی الان حس نمیکنم یا یه چیز شبیه چرخش 

صبح ضعیف حس میکردم .توروخدا دعا کنید برام

من برم حرم برای همه نی نی سایتی هادعامیکنم اونایی ک بچه دارنشن بچه داربشن خدا همه جووونهاروخوشلخت بک ...

عزیزم رفتی برامنم دعا کن بچم سالم باشه😭

نمیدونم الان چندروزه حرکتاش ضعیفه ولی الان حس نمیکنم یا یه چیز شبیه چرخش  صبح ضعیف حس میکردم . ...

چرا دکتر نرفتی؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
عزیزم رفتی برامنم دعا کن بچم سالم باشه😭

انشاالله امیدت ب خداباشع

اخه حرکت داشت ولی ضعیف. فردا میرم بیمارستان ببینم چه میکنن

عزیزم الهی نی نیت سالم بدنیا بیاد برای امام رضا نذر صلوات کن من برات یه تسبیح صلوات نذر میکنم نگران نباش 

توام منو دعا کن گلم