2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای خرید کولر گازی خیلی جاها سر زدم از مغازه بگیر تا فروشگاه مجازی قیمت ها خلی متنوع بود در نهایت یکی از دوستام یه سایت به اسم فروشگاه بادبزن رو بهم معرفی کرد منم باشون تماس گرفتم قیمت هاشون خلی از جاهای دیگر مناسب تر بود خیلیم خوب راهنمایی کردند بتون پیشنهاد می کنم شما هم هم حتما باشون تماس بگیرید.برندهای مختلف کولر گازی رو دارند من لینک صفحه ی محصولات کولر گازیشون رو میذارم که می تونی از اینجا ببینی  و کولر گازی مورد نظرتو انتخاب کنی.

https://badbezan.com/product-category/کولر-گازی-و-اسپلیت/

تعمیر کولرگازی در تهران

اگر شما نیاز به نصب کولر گازی دارید یا قطعات کولر گازی دچار مشکل شده اند یا نیاز به تعمیرات و شارژ کولر گازی و رفع نشتی گاز کولر دارید حتما در جستجوی تعمیرکار و سرویسکار حرفه ای و با تجربه برای نصب سرویس و تعمیر کولر گازی در محل در تهران و البرز و کرج هستید.

در تعمیرگاه کاراسان تعمیر کولر گازی در غرب تهران ، تعمیر کولر گازی در شرق تهران ، تعمیر کولر گازی در شمال تهران و تعمیر کولر گازی در جنوب تهران توسط تعمیرکار حرفه ای کولر گازی صورت می پذیرد.

در کاراسان اکثرا خدمت تعمیر کولر گازی در محل و در منزل انجام می شود.

کاراسان خدمت تعمیر و سرویس کولر گازی در تهران و البرز و کرج ارائه می دهد.

می توانید از طریق تماس با کاراسان درخواست یک تعمیرکار حرفه ای بدهید

تا در سریعترین زمان ممکن خدمت سرویس و تعمیر کولرگازی در تهران را برای شما انجام دهند.

فروش انواع کولر گازی در فروشگاه دماباما 

با قیمت مناسب و ارسال به سراسر کشور 

مشتریان محترم میتوانند سفارش خود را به صورت اینترنتی و حضوری ثبت کنند. 

انواع کولر گازی های موجود در دماباما

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید و از سایت ما دیدن فرمایید. 

ما کولر گازی ال جی رو داریم و اینکه یه مدتی بود که هوا گرم شده بود و فکر میکردیم که خراب شده  چون سال قبلش سرویس شده بود برای گاز ها و دیگه چیزاهای دیگه ولی نگو بخاطر گازش هست بازم

کلی پرس و جو کردیم که مثل سال قبل گاز بدی انتخاب نکنیم بعد متوجه شدم که گاز کولر گازی برند نیترومی خیلی بهتر از اون یکی هاست 

بعد اونو تونستیم با شوهرم از  فروشگاه بنیان گاز بخریم و الان که یه مدت استفاده کردیم از پارسالی هم که عوض کرده بودیم بهتر بودش

شما هم اگر میخواهید بخرید سایت دارن سرچ کنید میتونید ببنیید خودتون چطوریه 

ما کولر گازی ال جی رو داریم و اینکه یه مدتی بود که هوا گرم شده بود و فکر میکردیم که خراب شده  چ ...

من هم از فروشگاه بنیان گاز خریداری کردم هم جنس هاشون خوب بود و هم اینکه قیمتهاشون مناسب بود  

من قبل اینکه بخواهیم خریداری کنم از چند جا پرسیده بودم واقعا به نسبت سایر فروشگاه ها قیمتهاش مناسب تر بود 

در مورد مدل کولر گازی، شدیدا قضیه هزینه حکم می کنه. آیا به دنبال یک کولر گازی با کارایی مناسب و طول عمر بالا اما خوش قیمت هستید؟ یا کلا هزینه براتون مهم نیست و بالاترین کیفیت و بروز ترین تکنولوژی روز مد نظرتون هست؟

در پاسخ به سوال اول باید بگم مدل هایی مثل کولر گازی جنرال گلد، جنرال برلین و یونیوا بسیار کارآمد و در عین حال خوش قیمت هستند. 

اما اگر حاضرید بیشتر هزینه کنید و بهترین بازار را داشته باشید، در حال حاضر بدون شک کولر گازی کریر و کولر گازی ال جی حرف اولو می زنن.

در مورد ال جی : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D8%AC%DB%8C_%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3 توجه داشته باشید که مدل های صادرات اروپا را خریداری کنید که ظرفیت ها متفاوتی دارند. یعنی بجای پیروی از استاندارد های جهانی در ظرفیت های 13000، 19000 و 26000 وارد بازار شده اند. به دلیل همین تفاوت در ظرفیت هم فیک نمودن آن ها بسیار سخت شده است.

و در نهایت تا وقتی که کریر وارد بازار نشده بود، برند گری الکتریک : https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9 خوش آوازه بازار در دست گرفته بود و به عنوان یک کولر گازی بالارده بسیار محبوب بود. اما ماشالله کریر آمریکایی از طریق نمایندگی عراق وارد بازار ایران شد و تعریفی جدید از قدرت و پرتاب باد به ما نشان داد!