سلام،چون اون تاپیک تعطیل شد،اینجا عرض میکنم...
ببینید اولا شاید بخاطر بالارفتن سن باشه...
دوما طبیعیه یه جورایی که بعد چند سال زندگی این اتفاق بیوفته خب...البته شما با یه حرکتای س.ک.س.ی میتونید یکم شرایط رو بهتر کنید،مثلا همیشه یه عطر خوب بزنید پیشش که دوست داره،و بازهم خداروشکر کنید که وقتی پیشقدم میشید نه نمیگه این یعنی دوستتون داره،میتونید با انجام یه کارایی،کم غر زدن و اینا محبتشو بیشتر کنید و از طرفی هم بهش بفهمونید چقدر دوست دارید رابطه داشته باشید اینجوری وقتی بخواد محبتاتون(مثل غذای مورد علاقشو پختن،مثلا قربون صدقش رفتن،مثلا ماساژ دادن،مثلا ...)جبران کنه،میاد و رابطه برقرار میکنه باشما...از طرفی ادویه هایی هست که شهوت رو زیاد میکنه غذاهای شهوتزایی هست که میتونید ازشون در راهتون استفاده کنید...من تجربم تو این مشکلات زیاده شما بهترین شوهر رو دارید،برید بوسش کنید قدرشو بدونید واقعا،با یه خانمی صحبت میکردم مشکلات مشابه داشت میگفت شوهرم فیلم سوپر میبینه و خودارضایی میکنه ماهی یه بار با زور و التماس ردیفش میکنم برای رابطه،باز سریع میاد دخول میکنه و ارضا میشه میره،میگه تا حالا لبمو نخورده بدش میاد میگه تا حالا بغلم نکرده نبوسیدتم،بیچاره زنه رو هم انداخته بود به گناه زشت خودارضایی و زنه هم خیانت کرد و ...،خلاصه
داستان زیاده،امیدوارم مفید بوده باشه برات،
سوالی بود حتما بگو بهم...تازه اگه از من میشنوی این پیاممو به شوهرت نشون بده مطمئنم تاثیر خیلی مثبتی داره،شاید دیگه نیاز به این همه راهکارم نباشه با همین متنم تغییر کنه...یاعلی
حواسم نبود تو اینجا بهت بگم بهت درخواست دوستی دادم😕