2777
2789
عنوان

زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 43 پست
نمیدونم چرا کیسه آبم سوراخ شد آره توی دستگاه  منم خونه ام

تبریک میگم مامان شدنت😍

منم۳۸هفته و دوروز بدنیا اومد 

بعد از یک هفته بخیه هام بازشد 

رفتم دوباره بخیه زدن

تشنج کردم رفتم کما

دوماه بستری بودم خودم😭

دیگه تا همیشه هم باید دارو مصرف کنم😭

خیلی مواظب باش تورو خدااااااااا🙏🙏

بلهد۸ روز.نگفتن کی مرخصه؟

یه هفته تا ده روز گفتن ولی بازم گفتن به شرایطش  مربوطه

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

29 هفته باید دیگه 1کیلو و 100 باشه. من 29 هفته و 5 روز سونو دادم نی نیم 1کیلو و 300 بود.

همین هفته میرم سونو ببینم چندگرمه دوسدارم بالا ی کیلو باشه🤢برا انومالی235 گرم بود😥

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
آخ آخ آفرین دقیقا همین حس هارو دارم  هر چند من یدونه بخیه خوردم فقط

من بیچاره هشت تا بخیه خوردم.

به قول خواهرم سزارین از پایین شدم 😥😥

قرص ویتامین Dیادت نشه خیلی عالیه

آقا نیستم 😊
تبریک میگم مامان شدنت😍 منم۳۸هفته و دوروز بدنیا اومد  بعد از یک هفته بخیه هام بازشد  رف ...

فداتشم  ممنونم 

وای سا خدا چرا پس تشنج؟؟

یعنی چطور مراقب باشم؟؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
سوزش و خارش که نداشتم نمیدونم دیگه  نشتی  داشت پاره نشد که شوک بشم   قربونت عزیزم

خوب متوجه شدی .

اخه منم 31 هفته ام

نمیدونم چرا گاهی ب پاره شدن کیسه اب فکر میکنم😒

تازه من سزارین میخوام

شما از اول خودت طبیعی میخواستی ؟؟

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
من بیچاره هشت تا بخیه خوردم. به قول خواهرم سزارین از پایین شدم 😥😥 قرص ویتامین Dیادت نشه خیلی عال ...

باشه مرسی گلی  

تهرانی؟

نه کرج  

خوب متوجه شدی . اخه منم 31 هفته ام نمیدونم چرا گاهی ب پاره شدن کیسه اب فکر میکنم😒 تازه من سزارین ...

دقیقا منم انقدر بهش فکر کردم نازل شد بهم  

آره طبیعی خیلی بهتره 

دقیقا منم انقدر بهش فکر کردم نازل شد بهم   آره طبیعی خیلی بهتره

آخ آخ ..پس دیگه فکر نکنم !😒 چ کاریه!

اخه من مامانم درد زایماناش همه با پاره شدن کیسه اب شروع شده اما فکر کنم ب موقش 

منم میگم نکنه شبیه مامانم بشم! 

شما چرا بهش فکر میکردی ؟!

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
آخ آخ ..پس دیگه فکر نکنم !😒 چ کاریه! اخه من مامانم درد زایماناش همه با پاره شدن کیسه اب شروع شده ا ...

ان  شاءالله  که به وقتش  بیاد عزیزم  

چه میدونم خل بودم بهش فکر میکردم  

گفتم سوراخ شده بود کیسه آبم

عزیزم یه سوال   آب معمولی می اومد ازت یا ترشح حالت بود؟؟؟  من دیروز بعد از بیدار شدن از خواب احساس ترشحات سفید کردن  که لباس زیرم خیس بود شفاف بود مثل کش دار . ولی دیگه حالتی نداشتم . میشه بگی چطور بود آبش؟؟؟؟؟؟؟بعدش نی نی تکوناش زیاد بود یا کم ؟؟؟؟؟

عزیزم یه سوال   آب معمولی می اومد ازت یا ترشح حالت بود؟؟؟  من دیروز بعد از بیدار شدن از خو ...

برای من مثل آب بود ولی دکتر بیمارستان گفت کش دار ممکنه باشه آبش . ....تکوناش  مثل همیشه بود

خودت دقت کنی متوجه میشی حتی اگه شک کردی برو برای معاینه چون اگه دیر متوجه بشی و آبش کم بشه بچه عفونت میکنه و هزارتا دردسر ....توکل بخدا