2777
2789
عنوان

زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 43 پست
بخیه هات که خوب شدن کگل کار کن منقبض و ول کردن و ا ژ ن خبلی زیاد کار کن

باشه مررررسی

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا 34 هفته؟ مشکلی داشتی؟ 

گفتم سوراخ شده بود کیسه آبم

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

اها خوندم فکردم مشکلی داشتی

چون دکتر ب من گفتش هفته 34بیا بچتو دربیارم 

چندکیلو بود؟ 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙

طبیعیه عزیزم

بخاطر فشار زایمان هست بالاخره استخوان های بیچاره جا به جا شدن میخوان برگردن سر جای اولشون درد داره و زمان میبره 😆

قرص ویتامین D بخور خیلی خوبه درد استخونات زودتر خوب میشه من کشاله ران پام خیییییلی درد می کرد نمیتونستم موقع پهلو به پهلو شدن پاهامو بلند کنم با دستم پاهامو جابه جا میکردم 😯

سرفه و عطسه هم که وحشتناک انگار میخواد بخیه هام پاره بشه، خیلی فشار بهم میومد تا یک ماه هم نمیتونستم بنشینم فقط دراز کش حتی تو ماشین میرفتم عقب دراز میکشیدم 😐

آقا نیستم 😊
ای جونم چند کیلویه؟الان ناراحتی؟😢

2100  بود خیلی جوجس  آره خیلی سخته ولی دارم تحمل میکنم بهش زیاد فکر کنم دیوونه میشم

2100  بود خیلی جوجس  آره خیلی سخته ولی دارم تحمل میکنم بهش زیاد فکر کنم دیوونه میشم

ای جونم میدونم برا من۲۴۰۰ بود افرین مامان قوووی🥰😍❤

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
طبیعیه عزیزم بخاطر فشار زایمان هست بالاخره استخوان های بیچاره جا به جا شدن میخوان برگردن سر جای اول ...

آخ آخ آفرین دقیقا همین حس هارو دارم 

هر چند من یدونه بخیه خوردم فقط

فکر کنم چون طبیعی اوردی درد لگن طبیعی باشه.مبارک باشه .ان شالله پا قدم نی نی خیر باشه

میگم عفونت نداشتی قبلش ؟ 

عفونت باعث سوراخ شدن کیسه اب میشه

کیسه اب پاره شد یهو شوک نشدی ؟   

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

ب نظرتون بچه من چندگرمه ☹️فردا میرم تو هفته 29

میترسم دنیا بیاد بنظرتون اگ همین هفته بیاد چندگرمه؟ 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
ای جونم میدونم برا من۲۴۰۰ بود افرین مامان قوووی🥰😍❤

برای شما هم بستری شد؟

ممنون گلم  

ب نظرتون بچه من چندگرمه ☹️فردا میرم تو هفته 29 میترسم دنیا بیاد بنظرتون اگ همین هفته بیاد چندگرمه؟& ...

29 هفته باید دیگه 1کیلو و 100 باشه.

من 29 هفته و 5 روز سونو دادم نی نیم 1کیلو و 300 بود.

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
برای شما هم بستری شد؟ ممنون گلم  

تیکرت زده سه هفته دیگ ولی نی نیت عجله داشت🤩

فکر کنم چون طبیعی اوردی درد لگن طبیعی باشه.مبارک باشه .ان شالله پا قدم نی نی خیر باشه میگم عفونت ...

سوزش و خارش که نداشتم نمیدونم دیگه 

نشتی  داشت پاره نشد که شوک بشم  

قربونت عزیزم