2777
2789
عنوان

رفتار های پسرم

1350 بازدید | 40 پست

سلام خدمت همه خانم های سایت

امروز اعصابم خیلی بهم ریخت ماجرا رو از اول براتون تعریف میکنم فقط بگم منو شوهرم خیلی رعایت میکنیم وجای خواب پسرم جدا از ماست.

امروز رفته بودیم شهرستان خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم یه دختر 27ماهه داره ومن یه پسر29ماهه.داخل اتاق بودن بچه ها ومادر شوهرم داخل همون اتاق چرت میزد که یه دفعه صدام کرد دیدم پسرم شلوارشو تا نصف پایین کشیده میخنده بهش گفتم چیکار میکنی گفت تو برو بازی میکنم.یه دوربین گذاشتم تو اتاق ومادر شوهرمم خودش زد به خواب .از لای در که نگاه میکردیم پسرم از پای دختره میکشید واورد خوابوند زمین شلوارش کشید پایین و سرشو گذاشت رو با.س.ن دختره جوری که گوشاش روش بود ویه لبخندی میزد تو طول این مدت دختر هیچ کاری نمی کردی بعدشم دیگه پسرم کاری دیگه ای نمی کرد.به حدی اعصابم بهم ریخت که خوابم نمیبره خواهرشوهرمم میگفت خودت ناراحت نکن بچه ها کنجکاون دلیل نمیشه چیزی دیده باشه باید سعی کنی حواسش پرت کنی

خواهش میکنم بدون توهین نظرات خودتون به این مادر نگران بگید ممنون

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دو سال و نیمه درکی ازین مسائل نداره فقط ممکنه اتفاقی شما رو دیده باشه و خواسته یه جورایی تقلید کنه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

الان شما مطمئنيد كه پسرت چيزى از روابط شما يا آشناهاتون نديده!؟؟؟؟

كنجكاوى بچه در اين حده ك اندام خودشو لمس كنه نه تا اين حد...

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

چه نظری بدم نگرانیت رفع بشه آخه؟ 😐

نه چیزی ندیده فکر کرده طبله گوشاشو گذاشته ببینه چیزی میشنوه یا نه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه خانم دکتر هست.تو تلگرام.خانم دکتر عباسی

ازش سوال بپرس.عالی جوابت میده

یه سوال تو این مایه ها تو کانال گذاشت و پاسخ داد که حساس نشید.فقط اون لحظه بچتون ببرید بیرون و بنشونید پا تی وی

حواسش پرت کنید

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

نگران نباش اگه رو اين قضيه حساسيت به خرج بدي و دعواش کني ميره تو ضمير ناخودآگاهش بعدا اذيت ميشه .بچه چيزي متوجه نميشه به نظرشون اين کار بازيه .ظاهرا بي تفاوت باش اما حواست بهش باشه آسيبي نرسونن ب خودشون