2777
2789
عنوان

سوال دارم

56 بازدید | 6 پست

سلام به همه عزیزان دوستان من روز دهم سیکلمه تازه پریودم تموم شده یک روز بعد از اتمامش من نزدیکی داشتم و درحال اقدام بارداری هستم یک روز در میان.. بعد دوباره امشب نزدیکی داشتم و بعدش معذرت میخوام ی رگه خونی دیدم و لباس زیرم هم لک خیلی کم مشخص بود..بنظرتون خونریزی تخمک گذاری؟یا خونریزی لانه گزینی؟سیکل هام ۲۹ روزه یا ۳۰ روزه هست و ۴ ماهه دارم اقدام میکنم در ضمن بااینکه الان روز ۱۴ نشده ک تخمکگذاری باشه ولی خیلی زیر دلم درد میکنه نمیدونم چرا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

خودت میگی تخمک گذاری نشده بعد اونوقت چطوری لانه گزینی میتونه باشه! به نظرم دلدردت که به خاطر بودن در اقدام و رابطه بدون محافظ اون خون هم ممکنه به خاطر خشکی بدن و رابطه پشت هم خراش ایجاد شده باشه

خوندم ک خونریزی لانه گزینی بعد از تخمک گذاریه ولی فکر نمیکنم ک موعد تخمک گذاریم گذشته باشه و کلا لقاح انجام شده باشه تازه ۱۰ روزه 😂😂😃

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودت میگی تخمک گذاری نشده بعد اونوقت چطوری لانه گزینی میتونه باشه! به نظرم دلدردت که به خاطر بودن در ...

اخه من خودم میگم خونریزی بخاطر خشکی واژن باشه و یا احتمالا زخم شده ولی نمیدونستم صحت داره حدسم یانه 

عزیزم شما اطلاع داری ک آیا باید غسل کنم یانه بخاطر این لکه بینی 🤔

نمیدونم

ممنونم 😗