2777
2789

منم فردا عروسی دخترخالمه مث دوتا خاهریم همه میدونن . حالا فردا واسه شنیون میرم ارایشگاه ولی میکاپ خودم میخام تو خونه انجام بدم اخه یکم دس و بالم تنگه بنظرتون خودم میکاپ کنم یا همون ارایشگاه !؟ 

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم فردا عروسی دخترخالمه مث دوتا خاهریم همه میدونن . حالا فردا واسه شنیون میرم ارایشگاه ولی میکاپ خو ...

اگه خودت بلدی ک خودت انجام بده یه سایه شاین بزن همش ۳-۴ساعته الانم ک هزینه میکاپ سرسام اوره

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
اگه خودت بلدی ک خودت انجام بده یه سایه شاین بزن همش ۳-۴ساعته الانم ک هزینه میکاپ سرسام اوره

اره . سایه اسموکیم بلدم . مژه هم بلدم بزارم تقریبا خوب ارایش میکنم خودمو حالا پس فردا فقد شنیون میکنم 

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)
اگه لوازم خوب داری و خوب بلدی خیلی هم بهتره

اره لوازمم خوبه . ولی قبل عروسی رفتم خط چشم خوب بگیرم ب پیشنهاد فروشنده ی خط چشم برداشتم خیلی تعریف کرد خودم اترنتی میخاستم حالا این خط چشمه با دستم پاک میشه . واقن ک همه دغل باز شدن 

2790
2778
2791
2779
2792