adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان بی بی چک 92 بازدید | 8 پست ١۵روزازموعدم میگزره پریودنشدم تواقدام نیستما جلوگیری هم دارم ولی کم کم نگران میشم اخه١۵روززززززالبته نامنظمی هم دارم نظرتون چیه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/05/26 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 بی بی چک نزاشتی؟ ن هنوز عصری گرفتم میخام صبح بزارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 من دو هفته تاخیر داشتم دکتر رفتم فهمیدم تیرویید دارم چی هس؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
sararad عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1587 ن هنوز عصری گرفتم میخام صبح بزارم ایشالله هر چی خیره پیش بیاد من میگم بارداری
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 هیچی یه بیماری که با قرص حل میشه اهان خداروشکر چیز مهمی نیس حالا بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 ایشالله هر چی خیره پیش بیاد من میگم بارداری چی بگم والا ٣ماهه عروسی کردم ولی هرچی خدابخوادهمون فعلا ک چیزی معلوم نیس بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜