2777
2789

هیچ وقت مثل یه بابا نبوده . فقط خرج غذاوخوردن و میده باکلی منت 

اخلاقش صفره 

تو طول روز حتی اگه باهاش شوخی هم بکنم یابراش خودمو لوس کنن  تهش میشورتم .اخلاقش گنده 

همش به دخترای دیگه نگاه میکنه و بعضی موقع ها میبینم داره چت میکنه 

نه زیباست و نه قدبلندی داره فقط اعتماد بنفس داره . یه بار توعمرش بهم زنگ نزده 😐بگه دخترم حالت چطوره 

عقده ایو حسوده .

هی میگه شوهر کن .توبی عرضه ای 

چرا لیسانس گرفتی کار وفوق لیسانس نداری .

تو کل فامیلشون فقط من رفتم دانشگاه ملی ورشته خوب 

میریم خونه فامیلا اینقد چرت وپرت میگه خودم خجالت میکشم .

توعمرش نماز نخونده .روزه هم که هیچ .

من روزه میگیرم .نماز میخونم .تاحالا به هیچ پسری نگاه نکردم .قیافم خوبه . هرکی میبینتم فکر میکنه چقدر پدرو مادرم عالین .البته مامانم یه خانم به تمام معناست .گیر این بابام افتادم . داداشم ندارم ازم حمایت کنه .  گیر بابام افتادم .خدا ببخشتم ولی بعضی موقع ها به این فکر میکنم که اگه نباشه هیچی عوض نمیشه و شاید خیلی خیلی زندگیمون بهتر شه .

پدربزرگمو مادربزرگم ازشون متنفرم که اینو مثل جنگلیها بزرگ کردن .لعنت خدا بر هردوتون که بچه هاتونو مثل حیون بزرگ کردید . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقم دركت ميكنن 

الان يه عده ميان ميگن نگو باباته و اينا ولي بهشون توجه نكن

متاسفانه خانواده رو ما انتخاب نميكنيم بايد بسازيم ديگه چه ميشه كرد

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي
ب پدرمادرش فحش نده یوقتاوافعابچه خودش ذاتش بده پدرمادربیچاره خوب 

نه بابا ذاتشون خیلی خرابه اونا بابامو گذاشتن توجیب کوچیکشون . ازشون متنفرم نه فقط بخاطر بابام بلکه بخاطر خودشون .که اگه میخواستم درموردشون بگم ۱۰ صفحه میشد . 

امیدوارم یه ازدواج خوب داشته باشی وبری از پیششون اینجوری لااقل کمتری باباتو میبینی،ولی یکم درباره با ...

من هیچی بهش نمیگم .  همه اینا تو دلمن . و اگه ازدواج کنم با مامانم چکار کنم پیش این . سریه ماه سکتش میده میره زن جوون بگیره .  خدا خودش یه راه بزار جلو پامون 

عشقم دركت ميكنن  الان يه عده ميان ميگن نگو باباته و اينا ولي بهشون توجه نكن متاسفانه خانواده ...

کاش یه اخلاق خوب داشت . مردم از بچه هاشون میترسن که نرن ابروشونو ببرن من از بابام . خسته شدم انقد دعا کردم . اون بدی میکنه به دیگران سرمنو خانوادم میاد 😭

چقد زندگیت شبیه منه من حتا میگم اگه نباشه زندگیمون خیلی بهترم میشه

همه از بیرون نگام میکنن میگن خوشبحالت هیچ غمی نداری .  هه نمی دونن اعصابم داغونه 

بابا منم خیلی بده، یکی از دوستام هست اونم باباش اینجوریه میشینیم با هم درد و دل میکنیم یکم فش بهشون ...

من هیچ وقت نگفتم .همش تو دلم مونده . اینجا هم چون کسی نمیشناستم میگم .