2789
عنوان

کاشت ابرو

55837 بازدید | 164 پست

ابروهای من مثل اکثریت خیلی پرپشت نیست 

ی ابروم هم ی مقدار خالیه

در کل ب صورتم میاد ولی قسمت خالیش ک مادرزادیه اعصابمو ب هم میریزه

از هاشور و تتو و میکروبلندینگ و اینجور چیزا بدم میاد تازه سنم هم براش مساعد نیست ب نظرم

چیزای مصنوعی ک تابلو باشه کلا بدم میاد

کاشت ابرو ی خانمی تو نت انجام داده بود خیلیی زیاد و پرپشت بود

از طرفی نمیدونم دردش چقدره

محلول تقویتی استفاده نکردم ولی چون مادرزادی خالیه و کم پشته اون قسمت ابروهام نمیدونم تاثیر گذار میشه یا نه

لطفا افرادی ک تجربه ی کاشت ابرو در خودشون یا اطرافیانشون داشتن لطفا اینجا ب اشتراک بذارن  

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

من 4 آبان وقت دارم  

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب منم ۴آبان وقت دارم کلینیک پرشین هیر ۵/۵۰۰ بود که الان او آف هستن میشه ۴/۹۰۰ شما کجا میخوای ...

من میرم پیش زمانی نیا، از همین نی نی سایت پیدا کردم خدا کنه فقط ملت تعریف الکی نکرده باشن  

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
سلام کاشت ابرو انجام دادید درد داره؟خوب شده؟

بله دوم آبان انجام دادم. درد شکافتن سر که خیلی زیاد بود البته بگم آمپولا درد داشت خود شکافتن فقط چون حسش می کنی یه حالت بدی داره وگرنه درد نیست. بعد از دو هفته شدید خارید که اون ابرویی که خاروندم ریزش بیشتر بود که امیدوارم در بیاد. در کل از این حرکتی که زدم راضیم ولی امیداوارم دوباره این ریخته ها در بیاد . البته بگم تو طراحی شبیه هم بود ولی تو کاشت یه مقدار شبیه نیستن که البته همه می گن این طبیعی تر و زیباترش کرده. 

چه جالب منم ۴آبان وقت دارم کلینیک پرشین هیر ۵/۵۰۰ بود که الان او آف هستن میشه ۴/۹۰۰ شما کجا میخوای ...

به آتریس جان سلام. من و شما تقریبا همزمان کاشت انجام دادیم. برای شما چقد ریخته ؟ چیزی در اومده ؟ راضی هستی؟ شما هم خاروندی؟ برای من خیی خارید منم از هفته دوم کلی خاروندم نمی تونستم تحمل کنم با خاروندن چندتایی اومد تو دستم . امیدوارم جاشون در بیاد و از ریشه در نیومده باشه. خوشحال میشم از ابروت خبری بدی

عزیزم از کاشت ابروت راضی بودی؟

راضیم، کلاً رو چهرم خیلی تأثیر داشت. یه مقدارش ریخته که امیداوارم در بیاد و پر شه. می گن زمان واقعی بین 6 ماه تا یکساله. حالا بعد از این مدت نتیجه نهایی معلوم میشه.

بله دوم آبان انجام دادم. درد شکافتن سر که خیلی زیاد بود البته بگم آمپولا درد داشت خود شکافتن فقط چون ...

منم تو شهریور کاشت کردم.تقریبا سه ماه گذشته ولی نصفش ریخت و هنوز در نیومده و خیلی نگرانم.شما چیزی به ابروهاتون برای تقویت می زنید یا نه؟

راضیم، کلاً رو چهرم خیلی تأثیر داشت. یه مقدارش ریخته که امیداوارم در بیاد و پر شه. می گن زمان واقعی ...

دوستای منم که کاشتن الان بعد یک سال خیلی بهتر شده و از حالت سیخ سیخ در اومده . منم میخوام بکارم ولی واقعا موندم پیش کدوم دکتر برم. هر دکتری یه سری مراجعه کننده راضی داره . یه سری ناراضی

دوستای منم که کاشتن الان بعد یک سال خیلی بهتر شده و از حالت سیخ سیخ در اومده . منم میخوام بکارم ولی ...

برای من سیخ سیخ نبود

ولی همش فکر میکنم یه ابرومو پرتر کاشته یکیو خلوت تر بالاشم خالی تر تا پایینش. حالا باز باید زمان بدم تا ۱ سال طبق گفته خودشون