2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 15 پست

سلام خوبین من الان هفته هشتم بارداریم رفتم دکتر زنان گف برو آزمایشاتو سونوگرافی انجام بده بیا یادم رف بپرسم چ ازمایشاتی کسی میدونه دقیقا چه آزمایشاتی باید انجام بدم و سونو هم همون سونوگرافی ک برای عفونتو کیست میریم همون سونوگرافی برم؟؟؟ لطفا ج بدین اخه فردا میخام برم

واه مگه خودش سونو و آزمایش برات ننوشت؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مینوشت برات ینی چی برو انجام بده بیار

همه آزمایشا مث CBC. هورمونات. ادرار. HIV.  هپایتت. روبلا و ...

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

بروبهداشت رایگان میفرستت برای آزمایش آزمایشاتم همون سی بی سیه قنده هپاتیت چربی پلاکته خون ادراروتروییدوایناست سونوهم برای قلب جنین وحاملگیته 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

آزمایش کلی مثل هپاتیپ سرخچه .کم خونی پرولاکتیتن .و ادرار و ویتامین .خیلییه.

سونو هم برا قلبه .بهتره بری چون منم به حساب پری و ازمایش خون قبل پری باید الان ۸ هفته میبودم رفتم سونو گفت ۵ هفته و۲ روز

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
بهداشت ازم دوره خیلی

خوب عزیزم اون رایگانه ولی میتونی بری پیش دکتروبگی آزمایشات مرحله اول بارداری روبرات بنویسه همراه باسونوی حاملگی اینجوری فک کنم هزینش زیادبشه توآزمایشگاه خصوصی بهداشت میرفتی بهتربودولی سونوروهم میتونی خصوصی بری هم بیمارستان که هزینش کمترمیشه ولی مشکا بیمارستان تونوبت گرفتنشه که خیلی سخته 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری